Happy moments #34

Happy moments #34

Het is weer maandag, het is weer warm, en ik zit toch binnen dus tijd voor happy moments #34. Een rustige week met veel water :(.

Maar eerst gaat Niomi de vijver in omdat er een bruisstaaf op de bodem terecht was gekomen. Die is nodig voor het zuurstof in het water. Wij gaan de vijver weg doen met pijn in ons hart. We zijn dus beetje bij beetje alles aan het opruimen zodat wij meer ruimte hebben als alles er straks uit moet.

Ons dakraam is kapot en daar zijn ze in de vakantie al voor komen kijken. Er werd een spoedje van gemaakt maar tot op heden heb ik nog geen nieuw dakraam alleen wel een vol gelopen zolder! Je snapt dat ik even heb zitten janken. Degene die wij volgen op FB volgen hebben het filmpje voorbij zien komen.

Ik ging weer onder de zonnebank zoals elke woensdag. Pijn verlichting…., nou dat deed het dit keer even niet.

Ras ging vandaag weer voor het eerst naar school. Beginnen aan haar nieuwe opleiding en dat was spannend natuurlijk maar ze heeft het super gehad!

En gister had Ras lekker gekookt voor ons. Chicken tonight zoet zuur en dat ging er wel in hier!

En als afsluiter, een mooie donkere wolk haha. We hebben super weer gehad, nou ja super. Het was voor mij een nachtmerrie en voor andere denk ik ook wel dus die buien vond ik wel even prima 😉

En dat was hem weer, nummertje #34. Alles is weer back to normal hier en dat is ook wel fijn. Alhoewel, met hoe het mij gaat en mijn dagelijkse planning op medisch gebied blijft druk en zeker nu alles weer aan het werk en naar school is.

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week!!

7 gedachten over “Happy moments #34

  1. Het dakraam kapot dat lijkt me geen pretje. Ik hoop dat het gemaakt is met de regenbuien in de nacht.

  2. Dat is ruk van het dakraam! Ik had het filmpje niet gezien maar ik kan mij er wel een voorstelling bij maken. Hoop dat ze het snel komen oplossen. Ik ben net terug van 3 weken Zuid-Frankrijk. Eerste week was het 38 (!) graden en als je dan in een huisje zonder airco zit en met een schuin dak is dat best pittig 😅 Gelukkig wel een zwembad in het park maar daar alleen maar in de schaduw gezeten.
    De andere weken wat meer regen, onweer en ook zon, maar iets normalere temperaturen (‘maar’ 30 graden). Ik moet echt weer even inkomen nu.

  3. Balen joh dat jullie nieuwe dakraam nog niet is geplaatst! En ja, ik hang de vlag uit als het wat is afgekoeld, dit weer is echt niet aan mij besteed. Mijn week bestaat vooral uit werken en hangen…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.