Happy moments #34

Happy moments #34

Het is weer maandag dus zoals elke week is het tijd voor happy moments. En het is alweer de 34e!

De afgelopen week was het weer warm en veel regen maar we hebben toch nog wat happy momentjes kunnen pakken. Kijken jullie mee!

We beginnen met een foto van mij en Niomi. Dat zie je niet vaak hihi. Wij hadden een keer een mama-dochter date en daar hoort natuurlijk een foto bij 😀

Ze zijn hier gek op Ajam pangang en dat maakte ik ook altijd en toen hebben we het een hele tijd niet meer gegeten. Ik maakte het afgelopen week en ze vonden het weer heerlijk!! Ik zelf eet het ook maar dan zonder de rijst. Bloemkoolrijst is een goede vervanger voor de gewone rijst.

Ondanks het het niet mijn kleur is, lakte ik toch mijn nagels, nou ja nagels…., wat er van over is. Een licht roze kleur van de Hema. Jullie weten dat lichte kleuren niet echt mijn ding is maar toch…..het had wel wat voor de time being.

Rashel wilde heel graag een armbandje van Quess hebben. Ze heeft het dus eindelijke gekocht van haar eigen centjes. Ik vond hem ook heel leuk en nam er ook eentje maar dan een goude kleur. Twinning dus…

We hebben nieuwe rolgordijnen in de slaapkamer…, super leuk maar we kwamen erachter dat er nog een stukje niet geverft was haha, dus dat heb ik even snel gedaan en het is nu af 😀

Ik sluit weer af met een lucht foto die dit keer in de avond gemaakt is toen we even een stukje op de scooter gingen rijden . Het is weer eens wat anders dan een overdag lucht foto maar zeker niet minder mooi.

Dit waren ze weer van afgelopen week van ons. Een rustige week maar wel een lekker week.

Aankomende week niet veel in planningen alleen we gaan onderzoeken waar mijn chronische verkoudheid vandaan komt en mijn dikke ogen elke keer want het word nu wel heel vervelende kan ik je vertellen.

Wat waren jullie momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!!

28 gedachten over “Happy moments #34

 1. Die Ajam pangang ziet er goed uit zeg. Net of het zo rechtstreeks uit een Chinees Indisch restaurant vandaan komt.

 2. Ik vind deze nagellak kleur juist erg leuk! Ik hou van deze lichte kleuren haha. Leuke foto van jouw en je dochter!

 3. Wat een leuke foto van jullie tweetjes! En heel eerlijk, ik vind de kleur nagellak heel mooi (en ook bij jou mooi staan. Maar wie ben ik 😉 Wat hadden wij voor momentjes? Vorige week had ik een van mijn eerste blogevents in Amsterdam en dat was spannend en ontzettend fijn tegelijkertijd. Heel kleinschalig, intiem en daardoor corona-proof. Het heeft mij wel veel gebracht. Er eindelijk weer eens uit. Collega’s zien en echt iets leuks doen.

 4. Mijn happy moments? Die komen zaterdag voorbij hier 😉

  Heerlijk happy moments weer schat! Mooie foto ook van Nio en jou samen<3

  Mooie armbanden ook samen <3 Heb ook zoiets samen met mijn mam, precies dezelfde tekst 😉 Alleen niet van hetzelfde merk 🙂

 5. Wat een prachtige foto van jullie! En wat heb jij een mooie wenkbrauwen zeg, zo lang! Mijn happy moment was dat het is afgekoeld en onze kat daardoor weer meer thuis is. Een Sibeer met een dikke vacht, maar ze ligt alleen maar te bakken op straat in de zomer. Zo bizar…vindt ze heerlijk. Kan eindelijk weer een beetje met haar knuffelen.

 6. Leuke foto van jou en je dochter! En ja,luchtfoto’s vergeet ik nog steeds te maken, gelukkig kan ik bijna elke week genieten van jouw mooie luchtfoto’s!

 7. Leuk die twinning armbanden. Is de bloemkoolrijst lekker? Ik pak het steeds bijna bij de supermarkt maar dan laat ik me toch weer verleiden door de echte rijst.

 8. Mooie armbanden! Heb ooit eens bloemkoolrijst gegeten, maar is niet mijn ding. Misschien is het wennen? Mijn happy moment was een heerlijke zelfgemaakte koolhydraatarme bossche bol, heb er echt van genoten! 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.