Happy moments #35

Happy moments #35

Het is weer maandag, dus weer tijd voor een happy moments rondje. Happy moments #35. Het was een rommelige week vond ik. Ik was jarig maar deed er niks aan. Ja lekker met mijn gezinnetje ;).

Ik zit nog steeds in het drama met mijn holtes en we weten het niet meer. En dat klinkt dramatisch voor een buitenstaander maar dit heb ik al zo vaak te horen gekregen met de rest van mijn lichaam. “Leer er maar mee te leven” …, tja oke doei.

Maar goed ik heb ook totaal geen zin gehad om foto’s te bewerken, dus ik gooi ze lekker rauw zo voor jullie ogen hahah. Laten we gaan beginnen.

Ik was 1 september jarig. Niks boeiends. Ik kreeg lekker zelf gemaakte kwarktaart, een mooie bos rozen en een kandelaar van Niomi. Ik had mijn kadootje eigenlijk al gehad, een nieuwe apple watch, omdat mijn vorige het begaf. En van Ras kreeg ik een lief klein vetplantje

Wij kregen eindelijk, na heel lang zeiken bij de woningbouw een nieuw ventilatiesysteem. Ja daar werd ik wel happy van ja!

ik ging zoals wel elke week, even snel naar de mall of westfield met Ras, en die moest weer een gekke bek trekken natuurlijk, wij wilde deze hoes voor Ro zijn caddy kopen maar die was er niet kapot van hahah.

Toen Leidschenhage nog Leidschenhage was, haalde wij altijd broodjes bij de heeren van beest, en die zit nu in de nieuw mall ook. Zo lekker daar!!

En wij aten weer natuurlijk, en zoveel mogelijk foto’s van proberen te maken maar niet alles. De spaghetti staat er niet tussen.

Er was gister een demo in Amsterdam, en de vaste bezoekers weten dat ik een anti vaxxer ben. Ik ging hier dus echt heel goed op toen ik de beelden en foto’s zag. Zo kan het dus ook, een demo zonder waterkanon en histerische ME.

En dan de formule 1!! Ik kreeg er kippenvel van. Wij keken het vroeger altijd, zette de wekker er zelfs voor. En nu wint verstappen, en zie ik leven en “normaal”

Ik weet dat de meningen verdeeld zijn hierover, en ik wil ook zeker geen discussie erover voeren ;).Ik vind dat zonde van mijn energie. Iedereen heeft zijn mening en dat respecteer ik.

Ik sluit weer af met een lucht foto, die van een paar weken geleden is….beetje jammer weer Rach haha, ja i know maar ik heb het gewoon even niet 🙁

Dat was hem weer! Aankomende week moet ik echt, maar dan ook echt bloed gaan prikken want zelfs dat heb ik nog niet gedaan. Voorbereidingen voor de bday party van de meiden regelen voor zaterdag dus druk zat.

Ik hoop dat ik het lichamelijk trek. Mensen speculeren al dat ik een burn out heb, en eerlijk gezegd denk ik daar zelf ook aan, maar druk dat weg. Jullie weten dat ik al maanden, nou ja zeg maar gewoon 17 jaar aan het klote ben met mijn lichaam en ja die bovenkamer zegt ook een keer van genoeg is genoeg. Maar goed, ik ga niet verder zitten janken hier 😉 maar stel gewoon mijn wekelijkse vraag weer aan jullie.

Hoe was jullie afgelopen week?

Tot volgende week!

5 gedachten over “Happy moments #35

  1. Mijn week was echt wel relaxed maar van de f1 kreeg ik ook enorm veel kippenvel wat een overwinning en wat een sfeer echt geweldig. Nederland heeft laten zien waar het goed in is.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.