Happy moments #35

Happy moments #35

Het is maandag, en ik ben laat met het plaatsen van happy moments #35. Hij is ook om te janken.

Ik slaap zo goed als alleen maar en als ik wakker ben dan steek in de aandacht in mijn gezin. Ik had wel happy moments, twee om precies te zijn en eentje daarvan is van ons nichtje Bar. Ik word weer tante en dat wist ik al een tijdje maar niet waarvan hihi. Gister had ze met haar vriend Remco de gender reveal en ik was daar min of meer bij via face time! Ras en ik zaten aan het scherm geplakt hihi en ik word tante van een meisje!!!! Ik kan niet wachten en ben zo trots op ze <3

Niomi had het weekend een verjaardag. Een bijzondere zoals ik dat vind want Demi haar zoontje werd 1 jaar. Demi haar moeder en ik hebben elkaar leren kennen toen Nio en Deem nog baby waren via een mama forum. En altijd contact blijven houden en Niomi kwam ineens thuis van mam ken jij lau, met dochter Demi…ik zeg van vroeger toen jullie klein waren…, de meiden zijn dus random elkaar tegen gekomen ergens en bevriend geraakt!! Na al die jaren zijn ze weer terug maar eten nu hoe en waar. Maar Demi is vorig jaar moeder geworden van een zoontje en die werd 1 vorige week en dat werd het weekend gevierd en Nio was daarbij :D. Het zijn 2 toppers!

Ik maakte frittata voor Ro zijn werk, en maakte volgens de rest de heerlijkste pasta klaar!

Ik heb niet eens een lucht foto voor jullie. Als ik buiten ben ik het snel snel en dan heb ik niet echt de kans voor een mooie foto te maken. Hoop volgende week wel weer een foto te hebben voor jullie 😉

Donderdag ben ik jarig, ik vier dit verder niet alleen met mijn hartjes 😉 Volgende week zondag is het wel party on hier want Ras is 9 september jarig en dat viert ze samen met Nio op 11 september voor familie en vrienden. Dat word mega druk en moet mij daar echt op voor gaan bereiden!

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week!

Eén gedachte over “ Happy moments #35

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.