Happy moments #35

Happy moments #35

Hey!
Het is weer maandag dus zoals elke week staan er weer een paar happy moments online. Nummertje #35.

Afgelopen week was het een week van mank lopen, omdat deze meid een scheurtje in haar spier of pees heeft in haar lies. Geweldig weer…NOT. Maar dat mocht de pret allemaal niet drukken en veel hebben we niet gedaan want het weer was om te janken, zeg nou zelf. Ondertussen doet het goed pijn kan ik je vertellen, maar ik mag niet zeuren want ik blijf toch mijn dingen doen en rust daarna haha, ja dat heeft geen zin natuurlijk 😉

We beginnen gewoon met een lucht foto. Gemaakt vanuit mijn slaapkamer. Na een flinke hoosbui, kregen we een mooi roze kleur terug.

Tja en die regen, brengt ook een koelere temperatuur met zich mee wat wij natuurlijk helemaal niet erg vinden. Maar we kunnen niet meer in ons topje naar buiten ;). Dus een truitje en mijn jasje van Shein hebben mij prima gered afgelopen week.

Als je kind hard werkt voor haar centjes en weer besluit een paar nieuwe schoenen te kopen…, ze heeft er nog niet zoveel #kuch. Maar ik als moeder zijnde word daar happy van. Stad en land afgelopen voor die shoes want ze hadden nergens haar maat. En dan moet je je voorstellen dat ik loop als een slak he haha dat heeft dus wel even geduurd allemaal maar we hebben een leuke middag eraan over gehouden.

Het word zo langzamerhand gewoon saai vind ik haha, komt ie….Ik deed mijn nagels, in een donkere kleur dit keer haha, deze zin komt niet zovaak voorbij op maandag he haha

Tijdens onze moeder dochter date kwamen we deze pokemon tegen. Roon speelt fanatiek pokemon dus dit is voor ons, nou ja hem fun.

Hete regende wel en als het droog was was het gewoon lekker. Niomi zit dan voor met de kinderen uit de straat tik tok te maken, zo leuk en gezellig!

En met deze foto sluit ik ook deze korte happy moments af.

We gaan de laatste week van de vakantie in die niet als vakantie voelde door het hele corona gelul. Maar we hebben we genoten en dat is het belangrijkste.

Morgen ben ik jarig, en zoals altijd vier ik dat niet, met mijn gezinnetje 😉

Wat waren jullie momentjes afgelopen week ?

Tot volgende week !

12 gedachten over “Happy moments #35

  1. Gefeliciteerd alsnog! En ik moest lachen om dat ‘corona-gelul’. I feel you. Toch wel veel happy moments. Je had het over de hoosbui en ik zal allerlei kleding buiten aan de droogmolen hangen? Van jullie?

  2. Ik had gisteren een heerlijk moment toen mijn jongste zoon voor het eerst sinds maart op de fiets weg moest voor school. Het was maar 1 ochtend, maar het voelde zo heerlijk gewoon.

  3. Haha nee, je hebt nooit genoeg schoenen hoor 😉 . Ik had geen happy moment…. we zouden naar een rommelmarkt gaan in de buitenlucht, maar toen we aankwamen was alles uitgestorven. Mensen allemaal teleurgesteld en wij natuurlijk ook 🙁 .

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.