Happy moments #36

Happy moments #36

Het is weer maandag, dus dan staat er weer een happy moments online. Happy moments #36 Er was er weer eentje jarig, en ik kwakkelde weer aan.

Ik val elke keer in herhaling maar ik kan er niet om heen draaien en doen of dat er niks aan de hand is. Ja er is een hoop going on met mij en dat is wel te merken hier op de site en andere social media. Er word aan gewerkt, maar alles heeft zijn tijd nodig. We gaan gewoon weer beginnen met de foto’s die ik afgelopen week maakte.

Rashel werd 17 en dat vierde wij op zaterdag, samen met Niomi haar verjaardag. Met de mensen die zijn gekomen was het gezellig en zijn ze lekker verwent.

Daarvoor werd er natuurlijk versierd, en jammer genoeg heb ik geen foto van toen het klaar was, maar lol hadden ze wel.

Ik kook altijd alles, maar taarten maken….zo niet mijn ding haha, maar goed hij was te eten ;). Meestal maken de meiden kwarktaart maar nu moest ik het even alleen doen.

We aten weer een beetje hetzelfde. Ik maakte weer saotosoep en wokgroenten.

Ras is weer begonnen met school, en doet horeca, dus er word gekookt! De lekkere dingen die ze op school maakt, neemt ze altijd een beetje van mee naar huis zodat wij kunnen proeven. En het was heerlijk!! Ik mag geen pasta, maar even een hapje proeven heb ik er wel voor over.

Mijn oude waterkoker en ik waren al geen vrienden vanaf dag 1 omdat er geen klepje op zat en ik dus elke keer een soort van koker eruit moest halen om het te vullen. Niks mis mee maar ik vond het irritant dus was blij dat die de geest gaf en ik even snel een andere kon halen, met wel een klepje haha. Gewoon een goedkope van de Action.

En om af te sluiten heb ik geen lucht foto, maar van een gezellig eend, die Rashel gezelschap kwam houden toen ze bij de tram zat te wachten.

Aankomende week, zie ik wel wat er gaat gebeuren. Hoop slapen denk ik, want dat heb ik echt nodig op dit moment 😉

Wat waren jullie momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!!

8 gedachten over “Happy moments #36

  1. Veel te laat maar alsnog gefeliciteerd met je dochter. Ik begrijp dat er een boel aan de hand is. Heel veel sterkte met alles Rachel. Ik ga even naar het bericht kijken waarin je volgens mij het een en ander uitlegt. Sterkte.

  2. alsnog gefeliciteerd! Mijn vader maakte vroeger ook altijd kwarktaart…Die waterkoker van de Action hebben we ook bij mijn moeder staan..ik vind m super trendy en was ook niet duur…

  3. Hee, ik ben zo gewend aan die luchtfoto haha wat is dit nou. En mooie leeftijd hoor 17, nog gefeliciteerd met haar!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.