Happy moments #36

Happy moments #36

Het is dinsdag, en meestal staat op maandag happy moments #36 online. Maar wegens medische omstandigheden lukte het gewoon niet en moest mij er echt even toe zetten 😉 Het is een complete kut week geweest en dat zien jullie in de vlog van morgen terug. Ik was jarig donderdag en heb daar lekker van genoten en ben lekker verwend 😀

Wat ik al zei, ik was jarig! Ik had van Rashel een nieuwe tattoo gehad en van Niomi kreeg ik oorbellen en armbandjes. En van Ro een mooi bosje bloemen omdat die echt geen idee had wat die moest kopen hihi.

En als er een jarig is dan is er kwarktaart die door Niomi gemaakt is!

Ik was er heel even uit en zag mijn lieverd Lieke staan!! Zo trots op die schat!! Lieke en ik kennen elkaar al heel wat jaren en we meeten zo eens in de zoveel tijd samen met nog wat andere leuke mensen. Altijd een vreetfeest met die tut hihi <3 u

Ro is ook keto gaan eten zoals ik al tig jaar doe en dat houd in, mealpreppen. Frittata en Ei muffins.

En voor de rest werd gewoon gekookt natuurlijk…

Het was op en aan bloedprikken pff man man en volgende week weer een paar keer 🙁 en natuurlijk heb ik versterking bij mij.

En net zoals vele andere keken wij naar onze Max natuurlijk waar wij weer rete trots op zijn!

En ik heb weer geen lucht foto, sorry ;).

Vrijdag is Rashel jarig en zondag hebben wij een feestje van de dames die samen hun Bday vieren. Vrijdag begint ook de ijshockey weer. Alleen ik moet die even overslaan maar volgende week zit ik weer op de ijsbaan!

Hoe was jullie week?

Tot volgende week!!

9 gedachten over “Happy moments #36

  1. Leuke cadeaus heb je gekregen voor je verjaardag. Mijn week was druk, veel gewerkt en veel langer gebleven omdat ik gewoon niet op tijd weg kon. Maar dat is niet erg. En mijn zoon was deze week bij mij, dus dan ben ik altijd extra blij.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.