Happy moments #36

Happy moments #36

Happy moments nummertje 36!
Een beetje verwarrend misschien omdat Dais die van haar gister online heeft gezet maar dat mag de pret niet drukken toch :D.

En welkom op onze nieuwe layout voor nu even. De vorige layout gaf de reacties niet meer weer en dat is natuurlijk zonde. En een keer een andere layout of theme kon ook geen kwaad want ik had al uhhh eeuwen die jullie altijd zagen. Er word nog aan geknutseld maar voor nu is het even dit en ja toch wel een happy moment he 😀

Laten we beginnen met mijn happy moments van afgelopen week. Een week waarin ik jarig was en kadootjes worden verspreid gegeven haha. Van Roon heb ik een nieuwe Vape smoke gehad, oftewel een elektrische damper. Ik heb er al een stuk of 6, maar je kan er nooit genoeg van hebben. En ik ben gek op technische snufjes dus ik was er blij mee, ik heb er alleen geen foto van gemaakt…slim he. Maar wel van de oorbelletjes die ik van Rashel heb gekregen. Ik had al een Quess armband gekocht 2 weken geleden en deze wilde ik ook heel graag. Van Niomi krijg ik ook Quess oorbellen maar dan met een hartje eraan.

Mijn kids werken hard en kopen daarom ook nu wat ze graag willen hebben. Rashel kocht een hoodie van Daily paper en ik ben jaloers haha, dus ik ga hem ook bestellen maar dan in het zwart 😀

En omdat Rashel aanstaande woensdag 9 september jarig is, had ze van ons al haar verjaardag centjes gehad en heeft ze een nieuwe Joy ring van gekocht. Die ene met die twee hartjes hihi. Die andere met een hartje had ze twee weken geleden gekocht. Het is een super leuk sieraden merk, maar ching ching kassa haha wel duur. Maar goed ze werkt er hard voor en wij vinden het leuk dus dan maakt het ons geen moer uit wat het kost 😉

En dan deze foto mensen….., ik sta er even bij stil haha, want dit gebeurd vrijwel nooit dat de gezuster bij elkaar in bed liggen zonder elkaar in de haren te vliegen :D. Hier dus een oprechte happy mom!

Een kaartje krijgen is altijd leuk en dat waardeer ik altijd enorm. Ik kreeg dit kaartje van Debora. Wij volgen elkaar al jaren, hebben elkaar nog nooit gezien maar delen ook hetzelfde leed dat anorexia heet. Ik hou van die meid, echt oprecht ❤️ en elke keer zeggen we “we moeten snel een bakkie” doen en het komt er dan gewoon niet van. Maar nu word die echt ASAP gepland 😃

En we sluiten deze weer af met een paar lucht foto’s en nu een keer met een avond foto weer want die trekken steeds mijn aandacht…

Dit waren ze weer van afgelopen week.

Aankomende week is het weer back to school en stage voor de meiden, Rashel die woensdag 16 word en Niomi gaat woensdag de pijnbank op bij Chris voor een tattoo weer waar natuurlijk weer een update over komt en wat jullie in de vlog van volgende week kunnen zien. Genoeg dingen voor een nieuwe happy moment voor volgende week 😀

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!

19 gedachten over “Happy moments #36

  1. Wat leuk om weer op deze manier te lezen over jou (jullie) week. Die oorbellen van Guess staan echt mooi. Ik heb ze al vaker in mijn handen gehad maar steeds koop ik ze toch niet. Waarom snap ik nu niet?

  2. Hier waren de happy moment het weekend, we zijn druk geweest, maar leuk druk. Ik vind de ringetjes van je dochter onwijs leuk, zo had ik vroeger ook mijn vingers vol ringen, te leuk! En mooie oorbellen kreeg je!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.