Happy moments #37

Happy moments #37

Het is weer maandag, dus weer tijd voor de wekelijkse happy moments #37. En gutte gut mensen, ik gooi er echt met mijn pet naar de afgelopen weken :(. Ik zat afgelopen zaterdag klaar om een video op te nemen daarover maar zelfs dat kon ik niet opbrengen.

Ik gil al weken, nee maanden, “ik ben niet depri”! Ook in de vlogs zei ik dat regelmatig. Maar we zijn eruit dat ik een burn out heb en dat in combinatie met mijn andere medische issues is dat geen fijne shit kan ik je vertellen. Mensen met een burn out…tja dacht ik dan, daar trek je je wel door heen….NOT Rach!

Een gevalletje van 17 jaar strijden en knokken/vechten, heeft nu een keer de deur dicht gedaan :(. Ik ben veel buiten geweest de afgelopen week om mijn hoofd leeg te maken, maar kon niet te lang buiten blijven want dan ging mijn lichaam weer rammelen…pfff. We gaan maar gewoon beginnen goed 😉

Ik had al veel goede berichten gelezen over Ordinary en toevallig kreeg Ras een paar producten voor haar verjaardag. Ik natuurlijk nieuwsgierig en ook iet kopen ervan en ik heb verslaafd, door Ras die net zo verslaafd is aan de serum’s en de creme’s! Het is te koop bij Douglas en in nog meer andere winkels en duur is het niet. Ik zal er nog een aparte blogpost van maken als ik het langer heb gebruikt goed.

Een iets mindere happy moment was de klap met mijn knie tegen de tafel aan die verplaatst was omdat er een paar bleven slapen met de bday party van de meiden, auch. Het was een mega ei en daarna een mooie blauwe plek.

En we aten, groenten met kip. Dat eten wij nu heel heel veel. En nee het gaat niet vervelen want ik maak elke keer weer een ander sausje uit mijn losse pols haha.

Ras had ook weer gekookt op school. Een salade, met een kippetje en gebakken aardappels en kind is weer geslaagd bij moeders!

En wat ik al zei, ik was veel buiten. Dus veel lucht foto’s! Even lekker mijn kop proberen leeg te stampen en een frisse neus te halen.

En dat was hem van afgelopen week. Ik hoop zo dat ik de kracht en de zin heb om volgende week weer wat leuks online te zetten maar ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen elke keer. Idem dito met de vlogs ook, ik heb beeld materiaal maar….komt niks uit gewoon.

Wat waren jullie moments afgelopen week?

Zijn er mensen die wel eens een burn out hebben gehad? Ik zoek overal info maar hoor ook graag dingen van mensen zelf 😉

Tot volgende week!!

11 gedachten over “Happy moments #37

  1. Die burn-out is gewoon K met P om het maar zo te zeggen. Hopelijk vind je snel de rust in je hoofd om er weer uit te krabbelen <3

    Ik ben heel benieuwd naar hoe de spullen van The Ordinary bevallen!

  2. Het lijkt me verschrikkelijk om een burnout te hebben, in combi met de vechtlust die jij hebt. Want zo blijf je altijd vechten, nu mentaal tegen jezelf. Laat de site even gaan. Je moet weer rust toelaten.

  3. Oh neeee, een burn out. Aan de ene kant mooi dat je lichaam op de stop knop drukt, maar aan de andere kant gaat het tijd kosten om de oude te worden. En eigenlijk niet de oude meer, want selflove en you-time moeten nu eigenlijk op nummer 1 komen. Altijd. Heel veel sterkte en neem de tijd. You can do it! Liefs!

  4. Geen ervaring maar wil je onwijs veel sterkte wensen.. weet zeker dat jij hier boven op komt. Alle vertrouwen in! <3

  5. ach wat naar een burn out! Dat heb ik ook ooit gehad, maar achteraf gezien, heb ik er wel megaveel van geleerd! ( achteraf he…..)

  6. Die luchtfoto’s zijn prachtig joh! En ja, een burn out, ik heb er een tijdje tegen aan gezeten en kon net op tijd de rem intrappen, maar het is een lastige situatie vooral als je omgeving er geen begrip voor hebt. Geniet van de momenten waarop je lekker voelt en geef soms gewoon toe aan een rotdag, dat werkte bij mij het beste…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.