Happy moments #38

Happy moments #38

Het is maandag,…tijd voor happy moments #38!! Deze afgelopen week was een week van verwen je moeder maar eens flink geloof ik. Ik ben aardig verwent kan ik jullie vertellen! Beide eigenlijk een spontane verassing, maar we gaan gewoon gelijk beginnen, dan snappen jullie gelijk waar ik het over heb.

Niomi had al een afspraak staan op 24 september bij Chris van tattoo Martin in Delft. En ineens werd ik daar aan toegevoegd. We hadden een tijdje geleden al over een tekst gehad die zij voor ons wilde laten zetten en daar zat ik, afgelopen vrijdag in de stoel bij Chris weer. Een tattoo gekregen van mijn dochter! Ze heeft wel meerdere tattoo’s ontworpen van mij maar deze betaalde ze ook nog eens ;). Ze wilde een tekst voor ons beide en dat is haar gelukt.

We kochten even snel een nieuwe magnetron, omdat de man des huizes de huidige had gesloopt :(. Ene kan helemaal niet vervelend maar toch.

Nou nieuwe magnetron, en ook nieuwe kopjes. Dan wel niet gekocht, maar kreeg ze bij de Hoogvliet! Nou leuk, met een krijtje erbij zodat je er wat leuks op kan zetten.

En we aten natuurlijk ook weer een lading groenten en kip is weer helemaal ons ding.

En was ik nog niet genoeg verwend? Nee natuurlijk niet! Niomi gaat gezellig in haar eentje naar Zoetermeer, even naar de Primark mam en kom daarna weer naar huis. Ze weet dat ik al heel lang die tas wil. En toevallig tegenover de Primark zit een Guess winkel…tja, dan komt ze thuis, met een grote tas van de Primark, waarin een leren jasje zat voor zich zelf, want ze moest natuurlijk wel wat kopen daar hahaha en daarna zeg ze mam kom eens zitten…., Ro was al ingelicht en begon al te lachen en nouuuuu hou op met mij hoor zei ik, heeft ze gewoon die tas gekocht voor mij, van haar eigen verdiende centjes!! Hoe lief!! Je snapt dat ik even sprakeloos was… de rest van de dag haha.

En jawel, ik heb lucht foto’s!! Eentje van Rashel toen wij onderweg waren en eentje samen met Ro gister onderweg gemaakt.

Nou ondanks mijn burnie (burn out) heb ik toch mijn best gedaan ondanks het echt niet mee viel. Ik kan de grootse clown uithangen zoals altijd en een tien minuten later is mijn lontje heel kort en moet iedereen move uit mijn omgeving :(, zo bizar gewoon maar goed. Het komt goed en met deze happy moment is dat ook wel gelukt.

Wat waren jullie momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!

12 gedachten over “Happy moments #38

  1. Ondanks de gebeurtenis heb je toch een happy moment. Daar ben ik heel blij om je staat erg positief in het leven ondanks de burn out.

  2. Wat ontzettend lief van je dochters dat ze je zo hebben verwend! Vooral zo’n gezamenlijke tattoo lijkt me erg bijzonder en natuurlijk een blijvende herinnering.

  3. Mooi dat je ondanks je burn-out de happy moments nog zo weet te benoemen. Ik weet uit eigen ervaring dat dat niet altijd zo makkelijk is. Leuke kopjes trouwens!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.