Happy moments #38

Happy moments #38

Het is maandag, dus tijd voor een happy moments! Ik moest vanmorgen naar de kno arts waar ik om de 6 weken helemaal schoon gemaakt word en na gekeken word in hoever de weneger/gpa er aan toe is. En eindelijk na 18 jaar werd er een keer wat positiefs gezegd en vonden ze mij er goed uit zien. En dat was het niet alleen. Ze ging alles na kijken en het was heel mooi schoon en rustig dus ik heb goed mijn best gedaan met aan alle dingen te houden ;). Dat was het positieve. Het mindere kwam toen ik thuis kwam en na een uur de verdoving uit ging werken en ik volledig tegen de muur vloog van de pijn weer. Maar goed de positieve comments nemen ze mij niet meer af 😀

De herfst is nog niet echt officieel begonnen maar het lijkt er wel op! Ik vind het afgekoelde heerlijk, de regen niet maar die nemen wij maar voor lief he.

Even vrij dus gek doen met mijn kind…..

En steeds weer on the road ….

En wij aten weer een shitload groenten en we aten een mc burger van de vega slager en die was heerlijk!! Zelfs Ro vond het lekker dus dat is een blijvertje.

En dit was geen happy moment 🙁 maar deel hem toch. Onze koi vijver gaat weg en de eerste die weg ging was een van mijn lievertjes en ook de grootste. En dat deed pijn en heb ook echt even staan janken. Ze is een mooi paradijs komen te zitten dus dat geeft een rustig gevoel.

En hey ik heb lucht foto’s met regenboog voor jullie!!

En dit was ook weer happy moments voor deze week!! Kort maar met iets meer inhoud dan de vorige 😉
Aankomende week is het same shit allemaal dus schouders er weer onder.

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week!!

10 gedachten over “Happy moments #38

  1. Ik heb een klein vijvertje maar ik kan me goed voorstellen dat je moeite hebt om de vissen weg te doen, ik moet er niet aan denken.

  2. Wat naar van de vijver en de koi karpers. Ik blijf het wel altijd goed vinden dat je altijd – vind ik dan, zo lees ik het – positief blijft denken en door blijft gaan.

    1. dank je 😉 en wil en probeer het ook altijd zo positief mogelijk te houden ondanks het best eens scherpe rand is elke keer. maar snikkend in een hoekje gaan zitten is niet mijn ding 😉

  3. Eindelijk een goed bericht van je arts! Hopelijk blijven deze berichten zo positief! En ja, je ziet er inderdaad goed uit in je mooie witte jas!

  4. Waarom gaat de vijver weg? En wat goed van die positieve comments! Is je gegund lieverd! Leuke momentjes weer verder <3

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.