Happy moments #38

Happy moments #38

Het is weer maandag, en maandag is het tijd voor happy moments. Maar had ik echt wel happy moments…. nou vier om precies te zijn. Lekker veel he…..

Ik zit natuurlijk aan de fijne zware antibiotica, kuurtje nummer 4. En dat maakt de gezelligheid hier in huis nou niet echt een happy moment :(. Buiten het feit dat ik gigantisch last van de bijwerkingen heb, heb ik ook nog dat scheurtje in mijn lies / spier en op de onderkant van mijn rug is de druk niet houden en kan ik gewoon amper opstaan, blijven staan en of lopen. Dus veel happy moments zat er even niet in de afgelopen week.

Maar laten we beginnen.
Ik had voor mijn verjaardag een paar super leuke quess oorbelletjes gehad en ik had toen ook dezelfde zien hangen met een hartje eraan en die hangen nu netjes naast die andere 😀

Ik loop nog wel eens als een tokkie naar buiten met mijn korte broek en mijn happy socks eronder…., Roon roept dat altijd van “leip wijf zo ga je toch niet naar buiten haaahh” uh nou ik dus wel. Hij had de was afgehaald en daar hingen mijn paar happy socks en de gek trok ze aan onder zijn korte broek, trok ze hoog op en rende naar me toe. Je snapt dat ik even stuk ging en ja dat moest ik even vast leggen.

Van fruitvliegjes worden we niet happy, en om ze dan weg te krijgen, brouwen we even zelf een middeltje en hoppa, bye bye fruitvliegjes. Het is gewoon een mengseltje van azijn, water en afwasmiddel..

Hoe verrot ik ook was, heb ik toch even een middagje in de keuken door gebracht dan wel zittend om roti te maken voor de schatjes hier. Ze wilde dat graag weer een keer eten en ja dan maak ik dat voor ze.

En weer een afsluiter van de lucht… gemaakt ik Delft

Dat waren ze weer. Goed verhaal, lekker kort haha. Ik lig de komende dagen nog wel plat en ik zal jullie bed foto’s volgende besparen 😛

Hadden jullie nog momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!!

28 gedachten over “Happy moments #38

 1. Die roti ziet er lekker uit hoor! zo’n portie is alleen veel te veel voor mij qua calorieën denk ik voor avondeten 😉

 2. Haha, die foto van jullie met die happy socks… ik zou teveel in een deuk hebben gelegen om nog eraan te denken om er een foto van te maken! En roti… ziet er lekker uit hoor!

 3. Mijn leukste moment vorige week was het verjaardagsfeestje van mijn jongste zoon en door het zalige weer konden we ’s avonds nog lekker lang buiten vertoeven.

  De kousjes loop ik ook vaak mee rond in huis. Mijn vriend zegt dan dikwijls ook al grappend hoe zie jij eruit maar het is lekker comfy.

  De roti ziet er wel heel lekker uit zeg!

 4. Hahaha die tokkie outfits. Dat maakt mij ook aan het lachen. Een van mijn happy moments van afgelopen week was in de tuin werken met mijn zoontje. Tuinieren is niet echt mijn hobby, maar om het samen te kunnen doen maakt het wel een heel stuk leuker.

 5. wat een ellende toch Rachel, hopen dat de antibiotica nu wel hun werk gaan doen en die sokken, ik liep hier afgelopen week met een lange rok aan , maar ’s avonds gingen hier ook gewoon de sokken aan hoor, lachen ze me ook altijd uit 🙂 hier vond ik het weekend wel een happy moment, ik heb weinig gedaan, beetje boekengeleien, zo fijn.

  1. haha kijk ik ben dus niet de enige die gewoon dr lange sokken aan trekt 😀 en de kuur ben ik vanmorgen mee gestopt 🙁 ik kan niet meer en als ik dat nog 5 dagen moet doen …uhh nee sorry

 6. Van jouw happy socks wordt iedereen wel happy! Knap dat je de momenten nog steeds zo weet te vinden, terwijl je lichaam nou niet helaas mee werkt. Ik had enorm veel happy moments op vakantie. Daar kan ik hopelijk weer even op teren.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.