Happy moments #39

Happy moments #39

In plaats van de maandag komt deze happy moments een dag later. Ik was gisteren zo beroert dat ik even geen fut er meer voor had. En onze nieuwe ijskast werd gebracht!! Sta je dan met je zieke kop een ijskast in ontvangst te nemen. Niomi was thuis en heeft hem ingedeeld en mij lekker geholpen 😉

En daar begin ik ook maar gelijk mee met de ijskast. Wij hadden een amerikaanse en die was gewoon echt aan vervanging toe. Ro, Nio en ik zijn de hort op gegaan. We hadden er 2 die onze voorkeur hadden. Dat was deze en een grotere. Maar wat moet je met zo’n grote ijskast stonden wij elkaar aan te kijken haha. En ik was gelijk verliefd op deze en zo werd hij gister bij ons gebracht.

En dit was onze oude….

Wij hadden straatfeest afgelopen weekend, of burendag, weet ik hoe je het noemt. Er stond een luchtkussen van 7 meter lang in de straat en er was braderie, zangers zoals YES-R en vuurwerk in het winkelcentrum. Gezellige meuk dus. Ro en ik zijn lekker even wezen slenteren op de braderie en ik kreeg een nieuwe doodle of hoe noem je die dingen dat je ze boos en blij kan laten kijken haha nou ja deze dus.

Wij zijn geen die hard vega’s maar eten wel heel veel vega dingen. Omdat ik het makkelijk vind en het is nog lekker ook en laat het nu in de aanbieding zijn haha. Kip eet ik al heel lang niet meer, ik eet alleen nog maar rundergehakt 😉

En ik heb weer een luchtfoto!! Gemaakt door Ro op het werk.

En dit was nummertje 39 alweer. Zoals ik al begon, ik ben beroerd en grieperig dus ik lig lekker op de bank met een badjas en dekentje 😉 Geen planning, niks, alleen de afstandbediening en een kop thee. Ik vind het aan de ene kant niet zo erg want ik ben even een weekje vrij van het medische circus ;).

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week!!

9 gedachten over “Happy moments #39

  1. Hopelijk voel je je inmiddels al weer wat beter! Je nieuwe ijskast is erg mooi, ik zou ook graag een nieuwe/grotere willen, maar wonen in een huurwoning met een inbouwkoelkast.

  2. Die luchtfoto is prachtig! En joh, wat een grote ijskast. Wij hebben helaas een inbouw (en ook nog een apart formaat), dus toen die van ons stuk ging, konden we kiezen uit een Siemens en ook alleen maar dát model. Heel onhandig met van die plankjes met opstaande randjes (vind ik al snel viezig maar ja, een koelkast moet je vaak reinigen). Wat naar dat je ziek bent. Veel sterkte en beterschap!

  3. Wat een mooie koelkast! En hij is nog steeds lekker groot. Wel balen dat je jezelf niet zo lekker voelde. Hier is het ook niet echt een top week. Maar hé naar regen komt vanzelf weer zonneschijn

  4. Dit vind ik ook wel koelkast om U tegen te zeggen hoor! Wij hebben slechts de helft van jullie koelkast, maar dat komt vooral omdat we helaas geen ruimte hebben voor zo’n grote koelkast want anders deden we dat direct.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.