Happy moments #39 update

Happy moments #39 update

Het is maandag, en dan is het happy moments tijd….
Happy moments nummertje 39. Zie deze HM maar gewoon even als een update van afgelopen week ;).

Maar waren er wel happy moments de afgelopen week. Ja en nee. Je hebt natuurlijk altijd wel een lach moment of een leuk moment als je midden in een drama rollercoaster zit.

We hebben ons in iedere geval rot gelachen om het feit dat ik mijn sokken niet aan kan trekken en dus daar Roon of de meiden voor nodig heb. Als ik het Roon laat doen, kan je er bagger op zeggen dat ik voor piep loop haha.

Afgelopen week was het gewoon janken, janken van de pijn, janken van de stress en eigenlijk was er niks goed, op het licht puntje, dat mijn ontstekingswaarde gezakt was en het beetje antibiotica wat ik genomen had toch wel zijn werk heeft gedaan. Dat was wel even positief. En toen moesten we foto’s maken van mijn rug…

Je wilt sowieso niet in een ziekenhuis zitten, en al helemaal niet in deze corona shit tijd. Maar goed ik had geen keus en ging met Niomi naar het Reinier de graaf in Delft. Elke stap die ik zet is een hel dus foto’s was op dat moment ook niet mijn happy moment kan ik je vertellen haha, jeetje wat een nachtmerrie, tafel op, en dan in bepaalde houdingen moeten gaan liggen en staan pfff, nee ik had het echt even gehad!!

Maar gelukkig niks gebroken, althans niet nu. In mijn lies waar de pijn begon is een bot knobbel gaan ontstaan en dat komt door een eerdere scheur of breuk. Waarschijnlijk is dat drie jaar geleden gebeurd toen ik mijn heup brak. Zie het als een littekenweefsel vorming. Ja en dat gaat pijn doen….heel goed pijn doen kan ik je vertellen en we zagen door het bos de bomen niet meer afgelopen week. En als je pijn hebt dan grijp je toch naar pijnstillers die op gegeven moment ook niet meer werken en je dan ook nog bijna een vergif gevalletje oploopt omdat er teveel pijnstillers doorheen zijn gegaan. Maar goed, ondertussen is het nog niet echt verbeterd en zal ik daar nog wel even zoet mee zijn :(.

Samen met Ras naar de Boogaard in Rijswijk geweest, dat was een happy moment, ondanks dat het zweet mij uitbrak bij elke stap, maar ik zal en moest er gewoon even uit, nou geen strak plan maar wel een happy kind die van haar verjaardag geld, nou ja kado kaart een nieuwe tas kocht.

Ze heeft net als haar moeder een tassen tik want de zwarte tas op de foto, kocht ze vorige week haha. Maar kind blij dan is moeder ook blij….

En zeker toen ik daarna weer plat op bed lag haha, god wat een heerlijk iets is dat dan zeg!

En dat je hubby die dag ook nog blij maken met een paar pepernoten bij de koffie…..

En ik heb geen lucht foto deze week…., maar wel een hele gave foto die ik van zus Lin kreeg. Kleine Teegan (5), ja die kleine op de foto, in actie weer op het ijs. De trainingen zijn weer begonnen en is er dus weer beweging op het ijs en wachten wij af tot we weer naar pot ijshockey kunnen gaan kijken, maar dat duurt nog wel even.

Dit was het weer voor afgelopen week. Niet heel spectaculair, maar goed beter iets dan niets 😉

Morgen mag ik weer de pijnbank op voor een tattoo en heb kijk daar naar uit, want dan heb ik toch even afleiding, nou ja afleiding… haha, ik krijg er weer wat moois voor terug, laat ik het dan zo zeggen :D.

Ik hoop ook oprecht dat aankomende week mijn rug wat minder gaat worden, want ik was al dingen zat geworden en zo ook die rug dus….

Wat waren jullie momentjes ?

Tot volgende week!

23 gedachten over “Happy moments #39 update

 1. Beterschap bij deze! oh lekker pepernoten bij de koffie, die mag ik niet zo’n zak nemen, teveel calorieën haha

 2. Haha, de manier waarop Roon je sokken aantrekt, heerlijk! Tijdens mijn zwangerschap en na de keizersnede moest mijn vriend dit ook steeds voor me doen. Niet handig! 😛

 3. beterschap zeg! knap dat je er toch nog wat happy moments uit weet te halen 🙂
  Hier blij om het feit dat het kuurtje bij kater Aeon aanslaat. ontsteking aan zijn pootje begint goed te genezen.

 4. Vervelend joh dat het steeds met ups en downs gaat. Hopelijk verloopt deze week beter voor je! En ja, sportevenementen bezoeken, dat duurt helaas nog wel eventjes.

 5. Jeetje wat een week voor jou zeg.
  Knap dat je er toch even uit bent gegaan met je dochter.
  Enne wat een stoere sportplaat van de kleine man. Als sportfotograaf wordt ik altijd blij van dit soort foto’s. “
  Verder wens ik je veel sterkte toe de komende weken. Ik hoop dat de pijn snel wat minder gaat worden.

 6. Wat een week Rachel en wat een pijn zal je de hele tijd hebben, zo naar, maar ik snap gerust dat je er af en toe toch even uit wil, al is het maar even de deur uit voor een frisse neus. Heel veel sterkte!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.