Happy moments #39

Happy moments #39

Het is maandag, dus weer tijd voor een happy moments #39. Nog even en we tikken de 40 aan!!
Vorige week maakte ik al bekend dat het niet zo lekker gaat hier, en dat is er niet beter op geworden. Ik zat weer aan de antibiotica afgelopen week en ook deze kuur, heeft geen moer gedaan helaas. Dus we gaan de komende week weer een week tegemoet waar je u tegen zegt. Mijn gezicht word steeds dikker en pijnlijker van de ontstekingen, en de pijnstillers zijn ook op, dus whoop whoop, top…not!

Maar goed, toch alles uit de kast getrokken om wat te doen met de meiden, en dat ging niet zonder slag of stoot en hun zeiden al van te voren “mam word teveel dit” en ze hadden gelijk, maar hey alles voor de kids he ;). Ik lachte, maar jankte van binnen. Maar we gaan gewoon beginnen!

Vrijdagavond, standaard even naar de mall. Er ja hoor er staat weer zo’n animatie beest, waar ik tegen zeg “mijn dochter wil met jou op de foto” hahaha aaahh zegt Nio mam wat doe je ;’) ik ging stuk, maar goed ik kon niet echt lachen van de pijn in mijn smoeltje dus dit werd hem haha.

Ik had een nieuwe spijkerbroek besteld….maar ik weet het nog niet. Hij zit lekker los en dat is wel fijn. Hij komt van de H&M, een highwast flaire. En oef op deze foto zie wel dat mijn gezicht goed gezwollen is 🙁

Ik ging ook even met Ras op pad en ik moest een foto maken van haar met dat ding op dr kop, nou zoals je ziet vond ze het super hahah.

Ras had een foto gestuurd van haar werk en ik stuurde deze terug…. Weet alleen niet meer waar het nou over ging..

Ik was blij als ik weer in mijn bed lag als ik wat gedaan had. Zo niet goed maar ik ben zo moe dus alle rust momenten pak ik gewoon. Dat deed ik voorheen namelijk niet.

En ik kookte weer, smaak en trek had ik er niet van en in door de kuur en dat maakte alles hier toch wel even paniekerig vanwege mijn anorexia. Logisch, maar ik heb mijn best gedaan. Ik maakte weer eens een fritatta en dat smaakte wel heel goed kan ik je vertellen. Het recept staat op de site!

En ik sluit weer af met een paar lucht foto’s. Veel buiten was ik niet want of het regende of ik was te moe.

Dat was hem weer van afgelopen week. Aankomende week zal het wel weer een hoop artsen zijn, nieuwe antibiotica en andere shit, maar we gaan er weer voor!!

Wat waren jullie momentjes afgelopen week ?

Tot volgende week!

9 gedachten over “Happy moments #39

  1. Wat ontzettend balen voor je dat het zo tegen zit met je gezondheid. En dat dan ook de medicatie niet aanslaat is dubbel frustrerend. Echt heel fijn buitenweer is het niet geweest. Maar de komende dagen maken weer wat goed. Hopelijk lukt het je om dan wat extra buiten te zijn. Mijn happy moments was toch wel het weekend. Een familie uitje met veel leuke dingen. En daarna een dag heerlijk op kantoor kunnen werken. Was lang geleden.

  2. Wat ontzettend vervelend dat het niet zo lekker met je gaat. Hopelijk krijg je snel een kuur die wel zijn werk doet waardoor je weer meer energie gaat krijgen ook. Die foto van je dochter en jou met dat beest is echt ontzettend leuk joh!

  3. Wat naar dat het zo slecht met je gaat meid maar wat goed dat je er zo open over bent! ook over je anorexia…lijkt me helemaal niet makkelijk…en toch maak je zulke mooie foodpics

  4. Heel veel sterkte! Mijn happy moment was dat ik naar Amsterdam ging om een mooie tentoonstelling te bezoeken en dat ik naar mijn favo winkels ben geweest

  5. He wat een nare periode maak je door. Goed dat je wel je rust pakt nu tussendoor, maar snap ook dat je wel op pad wil en dingen wil doen. Hoe houd je de positiviteit erin als je je zo slecht voelt?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.