Happy moments #4

Happy moments #4

En op deze maandag is het weer tijd voor onze happy moments van de afgelopen week.

Het was een rustige week dus ook niet al teveel foto’s. En wij hadden geen ijshockey dit weekend. Deze moeder had dus geen zin om naar Leuven toe te reizen waar onze jongens moesten spelen.

We beginnen met een lucht foto en deze is niet door ons gemaakt maar door onze Lars van de ijsbaan. Lars vlogt tegenwoordig op vrijdag met Rashel en nu stuurde hij mij deze luchtfoto toe voor onze wekelijkse happy moments! Lars thnx!!

Ik ging even met Rashel naar de Action, en ze pakt dan altijd bouw handschoenen voor haar vader haha. Die gebruikt hij heel vaak dus dan slaan we ook altijd goed in.

Ik maakte weer mijn lieveling gerecht, gewokte groeten met kip. Roon eet dit tegenwoordig ook dus ik hoef dan alleen wat appart te koken voor de meiden en dat scheelt wel even werk kan ik je vertellen.

Ik word gelukkig van ruitenvloeistof hahah. Mijn bakje in de auto moet altijd gevuld zijn anders raak ik gewoon in paniek. De flessen zijn nu in de aanbieding bij de dirk voor 2.79 voor 5 liter.

Ik voelde mij een dag een keer gewoon lekker en goed en dat is voor mij ook een happy moment 😉

Wat waren jullie momenten de afgelopen week?

Tot volgende week!

13 gedachten over “Happy moments #4

  1. Mooie luchtfoto. Ruitenwisser vloeistof ik gebruik het weinig en heb het ook niet op voorraad. 😄 Fijn dat je een goede dag heb. Wens je er vele.

  2. Je goed voelen als je je anders dat niet voelt is als een cadeautje. Hopelijk komen er meer van deze happy momenten voor je. haha de uitwedstrijden sla ik ook geregeld over. Gaat zoveel tijd inzitten in al dat gereis… Mijn happy moment was de zaterdag. Koud maar zeer voldaan met een voetbalwedstrijd en een ritje te paard.

  3. Je goed voelen is zeker een happy moment! Vorige week werd ik erg blij van de mooie zonsopkomsten op weg naar mijn werk en de twee nieuwe kookboeken die ik cadeau kreeg.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.