Happy moments #4

Happy moments #4

Zoals elke maandag, is het vandaag ook weer tijd voor happy moments. Nummer 4 alweer. De weken vliegen voorbij man, niet normaal.

Maar laten we gewoon beginnen aan een niet echt een spectaculaire week. Op een lichtpunt na en dat was natuurlijk het in ontvangst nemen van Niomi haar diploma voor het Mbo. Ik had er vorige week al een blogpost over geplaats die je hier terug kan vinden.

Ik heb niks met planten zoals jullie nu wel weten, geen groene vingers, niks noppes nada er mee en alles gaat dood. Ik weet zelfs een vet plant te mollen dus ja….. Een neppe is dan een uitkomst en ik kreeg er eentje toe gestuurd van Florafy. Geen water en geen omkijken naar en nog mooier…, geen dooie plant haha. Dat was even een happy moment want ik kan nu genieten van een plant, plastic of niet, het is een plant ok!

Ook werd onze schoonzoon Xander 18 jaar. Een volwassen vent dus :D. Rashel is op zijn verjaardag geweest en ondanks geen big party toch een leuke bday gehad.

Een kop latte met weer een toefje slagroom… elke dag standaard een happy moment voor deze meid.

Ik ging Ras van haar werk halen en Nio ging mee en we gingen Ras pranken. Ze had niks door dat Nio de hele tijd achter in zat haha.

Ook ging ik mijn toet even een was beurt geven want die zag er uit…, niet om aan te gluren haha, maar hij is weer shining.

We aten weer een keer wraps. Dat is lang geleden want ik kan weer geen gehakt verdragen. En dit keer dus ook weer niet maar het was wel even lekker.

Ik moest even snel tanken en ik zal en moet altijd een rond bedrag hebben en het is de afgelopen weken gelukt en zo ook weer afgelopen week.

Ik sluit weer af met een lucht foto die ik twee weken geleden had gemaakt. Afgelopen week had ik er dus gewoon geen een gemaakt…

Wat waren jullie momentjes?

Aankomende week….same shit…lockdown, avond klok… mag ik het nog even herhalen dat ik het spuug en spuug zat ben!! Maar goed, ik blijf hopen dat het februari/april wat soepeler is want dit is niet te doen mentaal vind ik.

Tot volgende week!!

16 gedachten over “Happy moments #4

  1. Van harte gefeliciteerd met het behalen van het MBO diploma. Die heeft ze mooi in de pocket. Wat zal je een trotse moeder zijn 🙂
    Enne wanneer kwam Ras er achter dat Nio achter in de auto zat ?? 🤣

  2. Gefeliciteerd Niomi met je diploma, een rare tijd en niks geen feestelijkheden maar toch mooi even gedaan! En mooi die plant Rachel, ik zie niet dat het een nepper is en waarom zou je dit ook niet kiezen, ik moet zeggend at ik voor het eerst nu echte in huis heb en het gaat goed ( so far) maar ik heb ook totaal geen groene vingers.

  3. Grappig, ik tank ook altijd op een rond bedrag! Mijn vriend vindt dat maar raar, maar ik vind het gewoon normaal. En ja, dit hele corona gedoe hakt er bij mij mentaal ook echt wel in, ik verlang er echt naar om gewoon weer normaal te kunnen leven zonder al die beperkingen.

    1. ik vind het ook normaal en het is gewoon een sport elke keer haha. en je word geleefd nu en dat vind ik heel moeilijk. Heb nooit regels gehad vroeger dus heb nu echt zoiets van ” uhh wat zeg jou nou?”

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.