Happy moments #4

Happy moments #4

Happy moments #4 is er weer op deze toch wel frisse maandag vind ik. Maar een kop warme thee erbij en we kunnen weer door ;).

Afgelopen week werd het weer wat drukker, want ja hey de winkels zijn weer open!! Dus we konden weer ons huis uit, konden we toch wel, maar nu even weer back to normal.

Ik moest mijn gekregen rozen van Niomi nu toch echt weg gooien want ze hingen op half 7 haha. Maar ik kon er nog een paar uit vissen en die heb ik in een klein bakje gedaan en die staan er nu ook al weer een week en ze zijn nog steeds mooi. Ik zeg dus lekker laten staan nog even.

Rashel was even met haar vader op pad en toen zijn ze gelijk langs het nieuwe project in Den Haag gereden waar Ro weer voor een jaar zit. Altijd even leuk om te zien waar die aan het werk is en het is nu lekker dichtbij. Of nou ja dichtbij, het is in Den Haag haha. Wij hebben ons eigen metselbedrijf Blankespoor, en dan zijn dit soort projecten super natuurlijk!

Ik had hem al op insta gedeeld. Maar dit is toch wel mijn favoriete lip balsem op dit moment! Rashel gebruikte hem al en ze zei mam dit is ook wat voor jou! En ze had gelijk, het is heerlijk spul! Dus naast mijn blikjes purol en labello zit nu ook deze nieuwe vriend.

En zoals ik al zei, de winkels zijn weer open!! Ik ben een week later pas weer in een winkel in gegaan want ik zat niet op de drukte te wachten en gelukkig was het ook niet druk in Action vrijdag. Even weer de voorraad handschoenen voor Ro aangevuld. En natuurlijk de rest van de bullshit aankopen die je altijd doet. Ach het was maar 78 euro bij elkaar haha.

Rashel had een verkort rooster en wij drinken altijd een koppie thee als ze thuis is en een koekje voor haar erbij hoort er ook bij. Het ziet er zo lekker uit en ik mag het niet dus ik kijk er wel naar hoe mijn kind er van geniet haha.

Rashel had vrijdag avond opendag bij een school in Rotterdam. En ze had er zin in en ik ook ondanks ik kapot ben ’s avonds. We hadden wel file want ja, vrijdag rond 1630 de auto instappen richting Rotterdam is vragen om drama haha. Maar we waren maar 15 minuutjes later en ze heeft haar ogen uit gekeken. Ze doet nu horeca maar ze wil toch wel graag zorg en welzijn gaan doen.

Etennnnn!! En ja wij hebben meer gegeten dan alleen dit, maar niet overal een foto van gemaakt.

En ik sluit deze happy moments #4 weer af met een wel hele simpele voor mijn doen lucht foto.

Aankomende is het week zen modus on voor deze moeder. De antibiotica doet zijn werk, maar het breekt mij wel beetje bij beetje af en aangezien het al niet veel al was….is het energie level meer down. Ben daardoor ook weinig tot niet online.

Wat was jullie happy moment afgelopen week?

Tot volgende week!

11 gedachten over “Happy moments #4

  1. Haha altijd in de action, je denkt ach dit en dit en dit en dan kom je bij de kassa ineens 60 euro ofzo. Gelukkig waren het voornamelijk handschoenen voor Ro haha!

  2. Die rozen staan nog leuk zo! Dat is ook mijn lievelings balsem, ik heb altijd hele droge lippen. Volgens mij sta je vaak en lang in de keuken altijd, ziet er weer heerlijk uit!

  3. Die roosjes zijn wel lang mooi gebleven. Carmex lipbalsem, daar heb ik nog nooit van gehoord zeg. De laatste tijd staan we met een kar vol snoep aan de kassa van de Action, uiteindelijk heb ik de kassierster wel laten weten: ’tja, we zijn gestopt met roken’. Ze kon er nog mee lachen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.