Happy moments

Happy moments

Het is weer tijd voor de wekelijkse happy moments.

Waar werd ik de afgelopen week happy van? Ik laat het jullie zien.

’s Morgens rijden door Delft. Heerlijk rustig en bijna geen mens op de weg. Daar houd ik van en word ik ook echt happy van. Is het druk op de weg, dan kan ik wel janken hahah, ik houd gewoon niet van drukte.

Je dochter die haar vaders nieuwe trui even in had gepikt omdat ze hem helemaal te gek vind en lekker vind zitten. Natuurlijk was dit voor korte duur want pa staat niet zomaar zijn mllnr trui af haha.

Foto’s maken met je meiden blijft mijn favoriete bezigheid. Mijn werk als fotografe ligt al zolang stil en dat zijn deze moment dubbel genieten.

Ook is de ijshockey weer begonnen natuurlijk en ja daar krijg je tribune selfie’s mee!!

En als ijshockey supporter word je ook happy van een volle strafbank van de tegenpartij hahaha

Wat waren jullie happy moment’s afgelopen week?

14 gedachten over “Happy moments

  1. Mijn happy moment was een ochtendwandeling, terwijl het nog stil was op straat. Heerlijk de rust (ik woon midden in de stad).

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.