Happy moments #40

Happy moments #40

Het is weer maandag dus tijd voor happy moments #40.
Ik heb wat meer gedaan maar het was meer van arts naar bloedprikken en apotheek. We gaan gewoon weer gelijk beginnen.

De week begon met artsen en bloedprikken. De 2 antibiotica kuren die ik heb gehad de afgelopen weken hebben niks gedaan. Dus we gingen weer grof geweld inzetten en dat is de kuur die ik toen voor 3 maanden ook heb gehad :(. De bloedwaardes waren ook om te janken. Ik ben nu een week bezig en het doet wel wat maar ik ga er even slechter op dan vorige keer helaas. Maar goed we pakken alles aan.

Koken en eten… en een ontplofte keuken haha. Maar het is hier altijd gelijk opruimen want ik flip hem als mijn keuken een rommel is.

Maar we hadden weer lekker eten op tafel.

Ik lig veel plat en ja dat is een happy moment voor iedereen hier. Hoe meer rust hoe beter.

Ras ging lekker met Xan een dagje Rotterdam, en stuurde deze mooie foto’s.

En ik ging even met Ras naar de Mall en daar kocht ze eindelijk haar Joy ring die ze al heel lang wilde hebben! En van haar eigen centjes waar ze voor gewerkt heeft hihi te leuk.

En ik kocht voor het volk een muesli beker omdat ze dat wel handig vinden voor school en werk. En ze zijn inderdaad handig.

En ik maakte Nio blij met een Led spiegeltje die ik kocht maar er niks mee deed en ze vond hem het einde, nou kind ook weer blij 😀

En ik sluit weer af met een lucht foto. Onderweg weer gemaakt natuurlijk vanuit de auto, Ras maakt hem dus nee ik rij en fotografeer niet haha.

Dit was hem weer van afgelopen week. Aankomende week is niet veel spannends. Ik lig veel en probeer zoveel mogelijk de bijwerkingen te handelen.

Wat waren jullie momentjes?

Tot volgende week!

11 gedachten over “Happy moments #40

  1. Die gerechten zien er allemaal lekker uit zeg. Ik zou ook iets meer van jouw opruimdrang moeten hebben haha, het maakt mij echt totaal niet uit als iets rommelig is (tot ergenis van anderen).

  2. Sterkte weer Rachel, dat schiet niet op. En ja, dan is plat liggen en rust nemen toch het beste wat je kunt doen. Hier een happy momentje omdat ik weer een fijn event kon bijwonen in Amsterdam. En het beste happy moment was het uitje woensdagmiddag met kind. Naar Youseum in Amsterdam en daarna mijn favoriete hotspot in de Utrechtsestraat in.

  3. Wat gezellig is het hier om te lezen.ik kom niet meer weg joh. Hoi Franzis hier hobby koken zoon van 21 Jr en vrijwilliger bij dementerenden waar ik voor kook

  4. Wat een leuke ring heb je voor Joy gekocht! Grappig: dat spiegeltje hebben onze dochters ook allebei, maar ik kan me niet eens meer herinneren waar we het gekocht hebben. Wel heel handig met dat licht!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.