Happy moments #40

Happy moments #40

Happy moments #40 hebben we bereikt :D. Wel een dag later.
Dat kwam omdat ik te suf van de medicatie was zondagavond en ik echt niet meer wat kon doen. Gelukkig spong Daisy even voor mij in en stond er gister toch een artikel online, thanks Dais!!

Ik ben om 18.30 naar bed gegaan en heb geslapen…, ja geslapen tot 4.30!! Morfine pleisters doen hun werk maar ja dat houd in dat ik dus compleet lam gelegd ben.
Omdat ik niet zoveel heb kunnen doen zoals ook vorige week, is deze week weer magertjes.

Maar we gaan beginnen met mijn nieuwe tattoo!! Ik ben er weer blij mee en 22 oktober gaat deze meid gewoon weer :D. Dan ga ik de andere kant van de schouder opvullen en onder deze nieuwe tattoo komen de de geboorte data’s van de meiden in romeinse cijfers.

Op facebook werd door Hijs een foto gedeeld waar bij op stonden tijdens en wedstrijd. Dat was een happy moment, en dat is nu geen happy moment meer want het is stil gelegd :(. Geen ijshockey meer voorlopig, en daar was ik wel even kapot van want is toch ons ding en dat is er nu niet meer …..

Ook een happy moment was dat Niomi lekker bij mama aan tafel haar schoolwerk aan het doen was…..

En dan deze twee …och, twee schatten die vierde dat ze bij elkaar waren hihih. Het is een heerlijk stel, Xander en Ras

Als je niet of amper buiten komt, dan is het maken van luchtfoto’s toch wel even een dingetje. Dus dan maar vanuit mijn bed 😀

Ik laat het hier even bij voor de afgelopen week. Nieuwe week, nieuwe ronde en hopelijk minder pijn. Aanstaande maandag staat er weer gewoon een happy moment online voor jullie!

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!!

9 gedachten over “Happy moments #40

  1. Pfff, ik was vooral blij met mijn collega’s die tijdens mijn vakantie hard hebben gewerkt zodat ik niet een puinhoop aantrof zoals in voorgaande jaren, verder met de mooie wandelingen die ik heb gemaakt en tja, verder ging alles lekker zijn gangetje, ook weleens lekker.

  2. Mijn momentjes bestaan vooral uit de fles geven, in slaap wandelen en de baby kalmeren, haha. Arme menneke heeft last van obstipatie, dus moest al naar de dokter, terwijl hij pas 3 weken is. Zo sneu. Vervelend dat jij ook weer zoveel in bed moet liggen. Knap snel op!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.