Happy moments #41

Happy moments #41

Het is weer maandag dus tijd voor happy moments #41. En het was even paniek hier hihi. Al onze blogposten komen altijd om 6.00 online. Deze een keer niet. Ik had gister zo geen zin in de pc, dat ik hem dus lekker net gemaakt heb ;).

Het is weer niet veel, en dat is balen want we hebben een heerlijk weekend met zijn vieren gehad en zijn 2 dagen wezen winkelen in de Westfield mall! Roon is helemaal in het nieuw gestoken en was ook gelijk de winner met het meeste uit te geven haha. Zijn schoenen waren ze gewoon achterlijk duur, maar goed hij doet er lang mee en hij werkt er hard voor ;). De meiden hebben allebei een para jumper, waar ze wel wat aan mee betaald hebben ;). En ik…., ik heb een paar schoenen en een broek haha. Ik had de afgelopen tijd al zoveel gekocht, schoenen en 12 broeken dat ik nu wel even klaar ben. Maar zeg nooit nooit bij mij want als ik morgen weer iets zie dan word het toch weer gekocht. Maar goed lang verhaal, we gaan beginnen.

Er moest weer bloed geprikt worden. De zware kuur slaat wel aan, maar heel heel langzaam :(. Zo shit als je lichaam het gewoon niet toelaat om wat op te nemen. Maar we gaan gewoon door en hoop dat het deze week weer iets gedaald is allemaal 😉

Wij aten ook weer van alles, maar maakte alleen van de ballen een foto. We hielden er twee over haha.

Niomi moest ergens een foto van maken, en die trok zo’n rare smoel, met dr tong uit dr mond maar was net te laat en ze had het door dus kreeg ik een vinger haha.

Rashel kreeg haar schoolfoto te zien op haar entree map van school en hij is een beetje wazig dus als ik het origineel te pakken heb, post ik die nog een keer. Maar moeders is weer helemaal verliefd op haar schoolfoto 😀

En dan onze shoes die wij geshopt hebben. De Nike is van Ro en de Buffalo van moi. Ze lopen weer heerlijk!! En die van Ro lijken net sloffen zo zacht, maar dat mag ook wel voor dat geld!

En dan de luchtfoto waar ik weer mee afsluit. Zo zonde dat hij niet mooi vast gelegd kon worden de maan, maar het was heel mooi om te zien.

En dat was hem weer van afgelopen week. Aankomende week is het niks nieuws eigenlijk. Artsen, bloedprikken, doorgaan met de kuur en duimen en hopen dat het weer wat beter word als afgelopen week.

Wat waren jullie momentjes afgelopen week ?

Tot volgende week!

10 gedachten over “Happy moments #41

  1. Ahwww dat ware weer hele fijne happy moments! En wat zie je er goed uit op de foto in de lift. Ik hoop dat de zware kuur snel aanslaat voor je <3 Mijn meest happy moment was net. heel klein, maar zo lief. Mijn kat kwam heel dicht tegen mij aan liggen. En dat is voor haar heel wat, omdat ze verwaarloosd was door eerdere eigenaren. Zo lief xxx fijn weekend Rachel

  2. Ja nou duimen duimen duimen! Gisteravond was er een ook een schitterende maan, heb er wel duizend foto’s van gemaakt maar kreeg hem er ook gewoon niet zo mooi op als dat ik hem zag.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.