Happy moments #41

Happy moments #41

Het is dinsdag, in plaats van de standaard maandag weer. Ik ben nog te moe en te gammel en zit dit ook knikkebollend te tiepen. Maar we maken dit even af en dan mag ik weer mijn bedje in ;).

Ziek of niet, Niomi weet mij altijd wel aan het lachen te krijgen. Pijn of geen pijn, liepen wij zaterdag in het stadshart en gingen wij naar haar favoriete winkeltje, Lara mode. Ik kreeg deze jas en later het zelfde dekbed als haar. Oftewel een lange bodywarmer. Twinning dus! Het was super gezellig maar ik was kapot!!

Het is weer vroeg donker, en wij moeten weer op de energie kosten gaan letten, dus lekker de kaarsjes aan 😀 zo gezellig altijd.

Ik kreeg van Ro een nieuwe stofzuiger, waar wij samen voor op pad dingen maar in de winkel niet slaagde. Wel online! Die wij hadden was al zeker 10 jaar oud en doet het nog prima alleen de stang en zuigmond niet echt meer, en wij hadden al vervanging erop gekocht maar het liep toch niet zoals ik wilde dus de oude staat bij Ras nu op zolder dus iedereen heeft nu zijn eigen zuiger!

En ik maakte lekkere vega hamburgers!!

En we hebben een lucht foto. Al is die niet van mijzelf maar van Ro geloof ik 😉

Dit was happy moments voor nu even. Ik ga weer lekker mijn bedje in en duimen dat ik straks lekker even kan stofzuigen met mijn nieuwe stofzuiger :D.

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week!!

8 gedachten over “Happy moments #41

  1. Dolblij met een goed werkende stofzuiger. En heel fijn dat ik er via de blog eentje kreeg dus nu eentje boven op zolder en eentje beneden. Vind trouwens de bodywarmer en jas heel erg leuk! Helaas staat zo’n lichte kleur mij niet echt.

  2. Leuk dat je ondanks alles toch gezellig met je dochter op pad bent geweest! Mijn week was ook vooral druk, show van Roue Verveer en een teambuilding dag in het Aviodrome in Lelystad, maar wel erg leuk allemaal.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.