Happy moments #41

Happy moments #41

Happy moments nummer 41 is weer aan de orde op deze maandag ochtend.

Wederom is die weer magertjes maar goed dat komt nog door mijn rug.
Het gaat gelukkig wel wat beter, maar stapje voor stapje.
We gaan gewoon gelijk beginnen :D.

Ik hang wat af op die bank, en dat is zeldzaam want ik zit eigenlijk nooit op de bank!! Maar goed lang achter de pc zitten lukt niet, en de hele dag in bed liggen breekt mij ook op. Dus dan maar lekker bank hangen en laat ik dan gelijk matchen met mijn kussentjes!

Ik plaatse van de week een blogpost en Niomi had op haar snapchat dit geplaatst, en ja dat was voor mij een happy moment ondanks het een shit periode was.

Tanken is voor mij een dingetje, want ik moet altijd een rond bedrag tanken haha. En het is mij nu al 4 weken achter elkaar gelukt…dus happy!! Ja ik weet ik ben gestoord hahaha, want wat boeit het iemand nou hoeveel je op je scherm zit wat je getankt hebt 😛

Ik had nieuwe lakjes gekocht, maar tijdens het aanbrengen was het een dikke fail en was het meer rood dan bordeaux rood wat ik wilde…bummer, dus ik heb maar weer een oud lakje gepakt haha. Ik had ook nog een nude kleur gekocht maar daar stond mijn kop dus echt niet naar. En dit kleurtje past wel mooi bij het herfst weer.

En ik zei al dat hij magertjes was, deze happy moment en daarom sluit ik deze ook af met twee lucht foto’s. Ik heb zoveel mooie luchten gezien maar ja rijden en klikken doen we niet en een puber naast mij die het veel te druk heeft met haar telefoon die dan zuchtend een foto voor je maakt haha. Maar goed ze zijn weer mooi.

Dat wast het weer voor deze week.
Het gaat stapje voor stapje beter wat ik al eerder schreef en hoop zo deze stijgende lijn te blijven houden. Het heeft zijn tijd nodig en mijn arts zei dat ik moet rekenen op een paar maanden dus ik ben nog wel even zoet 😉

Wat waren jullie happy moments de afgelopen week?

Tot volgende week!!

20 gedachten over “Happy moments #41

  1. Tanken met een rond getal is echt geweldig! Alleen voor zo’n laag bedrag doe ik vrijwel nooit. Ik denk dat boodschappen doen mijn happy moment was.

  2. Wat fijn dat het stapje voor stapje een beetje beter gaat! Zolang je naar de happy moments kunt kijken zal je dat zeker helpen verder te gaan in de stijgende lijn. Zet hem op!

  3. Fijn dat je weer in een stijgende lijn zit! Hopelijk zet dat door! En ja, ik tank ook altijd voor een rond bedrag, mijn vriend vindt dat maar belachelijk, maar ik vind het gewoon mooi om te zien.

  4. Wat grappig, ik heb ook vrij lang een rond bedrag geprobeerd te tanken. Of voor 23,45 Euro of zo. Hier was het happy moment de controles van de zwangerschap die allemaal goed zijn. Altijd fijn, die checks.

  5. Wat fijn om te lezen dat het beter gaat Rachel, hier was het weekend een happy moment, ik heb mijn boek uit kunnen lezen en verder niks, even helemaal bij kunnen komen.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.