Happy moments #42

Happy moments #42

Goedemorgen!! Het is weer maandag, een nieuwe week staat weer voor ons klaar.
Toen ik de foto’s ging selecteren zag ik dat het veel eten was haha. Ach dan hebben we een keer een happy (vr)eet moment 😀

Maar ik ga eerst beginnen met de mooie bloemen die ik van Rashel spontaan kreeg. Ze stond er ineens mee achter mij in de badkamer haha.
Ik zeg altijd dat het niet hoeft en dat ze hun centjes beter kunnen sparen, maar ik waardeer het wel enorm en was er heel happy mee!

Rashel heeft een vriend, Xander, en het is een super leuke en lieve knul. En ze maken eten samen hhihih hoe heerlijk en cute is dat. Hij had Rashel een salade leren maken en die viel heel goed in de smaak bij haar. Ze is echt een drama queen met eten dus toen ik hoorde dat ze een salade had gemaakt, flikkerde ik zowat van mijn stoel haha. Maar goed, ik wil alles proeven en hij was zeker lekker dus ik maakte hem voor mijzelf, lekker met tartaartje’s erbij

Ik lig nog heel veel op bed ’s middags, lekker even een uurtje of 2 liggen en een beetje slapen als ik geluk heb. En dan lekker zo vanuit mijn bed een lucht foto maken…..

We aten weer een wokje…. snel, simpel maar voedzaam! Ik eet het zonder de pasta want ik eet keto/kha

En ik maakte voor mijn schoonzoon een pastasalade omdat hij dat wilde proberen en hij vond hem lekker, en Rashel ook. Die dwongen we min of meer te proeven want dat moet ze van Xan haha, nieuwe dingen leren eten ;). Ik maak deze pastasalade vaker voor Niomi en dan gaat er nog een rode ui en feta blokjes doorheen.

Of dit een happy moment was…, ja en nee. Ik lig of zit nooit op de bank, maar ik was kapot dus hop hop de bank op :). Voor Ro en de meiden was het wel een happy moment want dat vinden ze prachtig als ik dat doe!

En ik sluit deze happy moment met een nieuw lakje van Catrice. Een mooie zachte nude kleur. Ik kon er mee leven maar dat kwam waarschijnlijk omdat ik moe was haha en geen zin meer om ze nog een keer te doen. Maar ik vind hem wel mooi 😉

Zo dat waren ze van afgelopen week. Een rustige week, maar ja wat wil je met een mini lockdown :(. Ik vind het vreselijk voor de horeca. Ik ga verder niet in over hoe ik het allemaal vind ;), want daar is al menig discussie over los gebarsten op het net. Niet met mij maar iedereen heeft een andere mening en dat vind ik prima, dat is juist goed maar elkaar daardoor respecteren …..dat is nogal moeilijk voor sommige mensen jammer genoeg. Ik heb er wel over zitten denken om er een aparte video over te maken, even kletsen over onze COVID-19 periode. En die komt er denk ik wel ;).
Ik zeg alleen voor nu #staysafe!!

Aankomende week staat er weer niet veel op de planning, alleen donderdag ga ik weer de pijnbank op voor wéér een tattoo 😀

Wat waren jullie momentjes?

Tot volgende week!!

22 gedachten over “Happy moments #42

  1. Goed aan de pasta gezeten zo te zien hihi! mijn momentjes waren leuke pers pakketjes waaronder een prachtig mok van Jane & Fred voor aan mijn koffiemokken verzameling

  2. t lief die bloemen, dat zijn echt happy moments. Ik had vandaag zelf ook een happy moment kreeg een lieve kaart van een klant van Fracor.

  3. wat een prachtige bos bloemen! Mooi hoor. En dat eten, water loopt me weer in de mond. Altijd als ik jouw food-foto’s zien…#nomnomnom…

  4. Hier hebben we gisteren een mooie wandeling gemaakt en dat was wel even een happy moment, verder komen we de deur eigenlijk niet uit dat als we heerlijke wandelen dit al snel een fijn moment is.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.