Happy moments #43

Happy moments #43

Het is weer maandag! Dus weer tijd voor happy moments #43. Jeetje waar moet ik beginnen. Het was best een druk weekje, en een pijnlijk weekje haha. Maar dan doel ik meer op de leuke pijn in plaats van ziek zijn pijn. Ik ging samen met Niomi weer bij Chris van Tatttoo Martin de stoel in. Ik moest alleen even mijn laatste tattoo bij laten werken en Niomi heeft aardig wat uurtjes en heb daar een filmpje van in plaats van een foto ;).

Wat ik al zei, ik moest alleen bij gewerkt worden. En ik was ook zo klaar. Volgende week zit ik weer in de stoel voor een tattoo samen met Ras.

Ondanks ik ziek, zwak en misselijk ben, is het toch aankleden, opmaken en de deur uit.

Ras had weer gekookt op school. Lekkere nasi en dat mag ze vaker maken voor de rest hier.

Roon zijn favoriete luchtje was op en ik was toch in de Westfield mall dus ik haalde even een nieuwe.

Er was een dag dat ik even niks kon en koken werd het dus niet, dus er werd wat te eten gehaald. Sambal bij….

En het was Halloween natuurlijk! Nou word er hier niks aan gedaan maar Niomi vind het heerlijk om zich dan lekker vol te smeren hihi, en het is nog goed gelukt ook al zeg ik het zelf. Van de week komt het filmpje er van online die ze maakte.

En ik sluit weer af met een paar lucht foto’s. Ik heb ze dit keer wel weer zelf gemaakt!!

En dat was het weer van afgelopen week. Aankomende week staan er weer een hoop afspraken op het menu, dus ik moet even mijn schouders eronder gaan zetten. De kuur gaat nu eindelijk wel wat doen en alles wat ontstoken is komt los en oh boy…. ene kan denk ik yesss kom maar op, maar aan de andere kant…het doet zo’n pijn…pffff. Maar goed vol houden en dan over een paar weken hoop ik hier te tiepen van joe joe het gaat goed!!

Ondertussen ga ik mij voorbereiden op mijn volgende tattoo met Rashel. Die staat 11 november gepland en dan maak ik nog een afspraak voor mijzelf voor iets op mijn borst kast.

Hadden jullie nog happy moments vorige week?

Tot volgende week!

17 gedachten over “Happy moments #43

  1. Zo, die nasi ziet er wel lekker uit zeg. En er gaat volgens mij geen maand voorbij dat je niet bij de tattooshop bent geweest haha. Leuk man.

  2. Goh, nooit geweten dat een tattoo ook bijgekleurd moest worden…hoeveel heb je er inmiddels dan? Of ben je al ingehaald door je dochters?

  3. Ik heb maar een paar tiny tattoo’s dus ik kan er niet echt over oordelen maar de pijn waar anderen vaak bang voor zijn is zo niet aanwezig. Tuurlijk voel je wel wat, maar echt niet te vergelijken met andere pijnlijke momenten. Afijn, wat Niomi op haar arm heeft daar zitten heel wat meer uurtjes in en dat lijkt mij inderdaad niet geheel pijnloos. Wat fijn dat het lijkt aan te slaan al is het resultaat ook naar kan ik mij voorstellen. Ik hoop dat de pijn snel weggaat. Sterkte!

  4. nou die dochter van jou is ene flinkerd! breng haar mijn respect over! O vergeten te zeggen,maar je luchtfoto’s zijn weer eens heel goed gelukt!

    1. hihi ik voel er niks van want heb tattoo verdovingscreme maar dochter lief gaat gewoon zonder en trekt bekken die lach wekkend zijn en dan roept ze “wie mooi wilt zijn moet pijn lijden” lol.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.