Happy moments #43

Happy moments #43

Het is weer fijn een maandag, en dat houd in dat er een happy moment online staat. Het was een mix van happy en weer een terugval met rugpijn en holtes die op tilt sloegen.

Zullen we gaan beginnen met een zooi eten dan maar weer haha. Xander, Ras haar vriend blijft altijd wel eten, en hij wilde wel een keer moeders roti proberen.. nou dan krijgt die dat 😀 en hij vond het lekker.

Die avond ervoor maakte ik weer een old school noodles, is hubby zo gek op en hij heeft weer genoten.

Tussendoor ging Ras en Xan met vrienden bowlen, en dan is het altijd leuk om de verhalen en foto’s bij thuis komst te delen.

Ze maakte onderweg ook nog een foto voor happy moments…

En ik mocht weer naar Tattoo Martin, waar Chris weer zijn gang kon gaan.

En ik ben er weer heel blij mee maar mis toch nog wat haha dus ik ga toch weer terug om er 2 kleine vlinders bij te laten zetten en ik heb nog meer in mijn koppie zitten dus laten we dat maar gelijk meenemen!

Ik had een dubbeldate op een dag met de meiden, dan wel niet samen maar overdag was ik met Ras op pad en ’s avonds even met Nio. En bij Nio is het altijd foto’s maken!

En dan een luchtfoto die ik niet eerder deelde, maar doe het nu toch omdat ik hem toch wel mooi vind.

Dit waren ze weer van afgelopen week. Wat ik al eerder schreef, het is even een terugval van alles en ja daardoor zat ik even in een dip maar heb dat verder niet gedeeld.

Aankomende week is het weer back to normal, nou ja normal, Ras moet weer naar school en eerlijk gezegd hoeft het voor mij niet zo 😉 En ga dan ook kijken hoe we dat kunnen oplossen.

Vertel, wat waren jullie momentjes ?

Tot volgende week!

21 gedachten over “Happy moments #43

 1. Vooral veel gewerkt (late dienst) deze week, dus weinig meegemaakt.
  en oh! kerstversiering! heerlijk (maar wel een beetje erg vroeg he)

 2. Wat een lekkere bordjes allemaal, roti heb ik nog steeds nooit gehad, toch maar eens proberen

 3. Die roti en noodle foto’s spreken mij als foodie het meeste aan. Mijn happy moment was de thuisbezorgde pokebowl.

 4. Mmm, die roti ziet er heerlijk uit. Ik hjeb het nog nooit gegeten. En noodles is altijd een goed idee! balen van de terugval. Nu duimen voor betere tijden! <3

 5. Wat een fijne happy momenten. Mijn happy moment was dat ik een single van mijn favoriete muzikant heb weten te bemachtigen. Er zijn niet veel van die singles uitgebracht, dus extra blij

 6. Je brengt me wel op een idee, dit weekend maar weer eens roti maken, want dat hebben we al een tijdje niet gehad, maar is natuurlijk super lekker. Mijn geluksmomentje? Nou, de mooie paddenstoelen die ik vorige week overal heb gezien.

 7. Je gezondheid schiet nog niet erg op he Rachel, wat is dat toch balen, respect dat je zo sterk bent en blijft! Hier zijn we rijdag gaan wandelen in Schoorl en dat was echt wel even een happy moment, de zon scheen en het was zo fijn om zo buiten te kunnen zijn.

 8. Ik ben zelf ook gek op noodles 🙂

  Mijn geluksmomentje is dat ik men lange to do list afgewerkt kreeg 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.