Happy moments #44

Happy moments #44

Het is dinsdag, en er staat een in mekaar getrapte (grof gezegd ) happy moments voor jullie online. Niks happy moments op de piercings van Nio in haar oor zetten waar ik geen foto van heb, en halloween in Zoetermeer en nieuwe ipad.

Het is om te janken want afgelopen zondag hebben wij afscheid genomen van onze koi’s 17 stuks hadden wij er nog totaal en nu is het leeg 🙁 en ik ook eerlijk gezegd. Het zijn maar vissen zeg je dan…, nee ze waren tam. Kwamen naar je toen, “knuffelde” met je, kwamen naar de rand van de bak zwemmen als ik mijn rolgordijn open deed. Het hakt er gewoon in. 10 jaar… De reden is dat Ro en gewoon geen tijd en zin meer in heeft en liever zijn tijd in mij steekt 😉

Ik ging met Niomi vrjidagavond naar Zoetermeer. Daar was een halloween feessie going on hihi. Het was zooo zooo druk dat ik zowat een paniek aanval kreeg dus lang zijn wij niet gebleven 😉

We kochten een nieuwe badkamer lamp. Ro was er helemaal weg van haha. Op afstandbediening.

Om de zoveel jaar koop ik een nieuwe ipad en zo ook nu weer 😀

En zo zijn wij er door heen gerend want ik sluit af met een lucht foto 😉

Hoe was jullie week ?

Tot volgende week!

9 gedachten over “Happy moments #44

  1. Grote massa ’s daar word ik ook niet blij van, een van de meiden is naar een pretpark geweest daar was ook een Helloweenfeest

  2. Wat een mooie luchtfoto weer maar wat ontzettend jammer dat je afscheid hebt moeten nemen van je koi’s. Maar nu kunnen jullie wel meer tijd samen doorbrengen en dat is wel weer fijn.

  3. Hele mooie luchtfoto weer meis. En wat een leuke foto’s van die Halloween party in Zoetermeer. Niomi had toffe lenzen in zeg <3 En ik snap je helemaal over je vissen. Het wordt enorm onderschat, maar dieren, maakt niet uit welke, kunnen enorm lief zijn en wij mensen kunnen er enorm aan hechten. Wat erg dat je ze weg hebt moeten doen. Maar wel goed dat jullie voor hun welzijn kiezen, lief van jullie! Ze zijn vast goed terecht gekomen! Liefs xxx

  4. Ik moest spontaan denken aan de ramp in Seoul met Halloween. Ik snap je paniekgevoel, want ik ben nooit goed in mensenmassa’s. Bij concerten vond je mij ook nooit in het veld. Veel te spannend.
    Ik had een belachelijk drukke week met heel veel events. Een van de hoogtepunten? Mijn derde (not so tiny) tattoo van een Melati (Indische bloem met een mooie betekenis).

  5. Wat goed dat je dit ook gewoon deelt. Niet alle weken zijn even mooi en dat mag er ook zijn. En hoe mooi dat je ook in dit soort weken de happy moments blijft zien!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.