Happy moments #44

Happy moments #44

Een goedemorgen!! Het is weer zo’n fijne maandag ochtend!
Die voor mij begint met een naald omdat ik weer een hele waslijst heb gekregen van de huisarts. Ondanks ik al 4 weken aan de antibiotica zit, schiet het lichaam alle kanten op en komen de bestaande klachten komen net zo hard weer terug. Gewoon dikke shit dus letterlijk en figuurlijk want mijn smoeltje is één opgezwollen ballon 🙁
Maar we gaan gewoon lekker beginnen aan happy moments #44!!

Wel op je stoel blijven zitten je naar deze foto kijkt haha. Ik was met Niomi in de Action en zag dit oogschaduw pallet liggen. Als je mij langer volgt, weet je dat ik geen oogschaduw gebruik!! Maar ik zie natuurlijk alles voorbij komen op de dat net en deze kleuren vind ik gewoon mooi, dus ik gebruikk nu de tweede van de bovenste rij in mijn buitenste ooghoeken ;). It’s fun maar of ik dit vol ga houden…

En ook deze led strip nam ik mee bij de Action. Wij hebben er al eentje onder het dressior zitten en wilde dit ook in de keuken hebben. Ik vind dat gezellig ’s avonds 😀

Dit was toch wel even een momentje hoor..Roon ging naar Chris van Tattoo Martin om zijn laatste gezette tattoo bij te werken. Ras liep al om mij heen te draaien van joh mam waar hangen die vlinders die jij op je arm en schouder heb laten en zetten en die je 26 november nog erbij gaat laten zetten…want ik zat er ook over te denken er eentje nemen…denk huh? Ras eb vlinders…Anyway, Roon komt thuis en doet zijn shirt uit en ik sta echt te kijken zo van WT…Ja zegt die, die staat voor jou en hij komt uit jou reeks vlinders dus zijn we ook op dat gebied één team één taak :D. Nou mij snoer je niet zo snel mijn smoeltje maar ik stond daar helemaal flabbergasted, en sowieso want Ro en vlinders…… Maar ik waardeer het enorm en voelde mij er weer even heel sterk door :D, thanks moppie <3

Ik had nieuwe lakjes gekocht, waarvan deze er een van is….,maar ik voel hem niet haha. Die je op de achtergrond ziet staan, trekken mij toch meer 😉

En dan weer de weekelijkste lucht foto. Lekker geniete van de mooie herfstkleuren. Dat is echt het enige wat ik leuk vind aan de herfst. De kleuren…, de regen mag je houden !

En het was natuurlijk Halloween! Er werd hier niet veel aan gedaan zoals wel de andere jaren. Nu met die shit COVID-19, en de klote regels kan en mag je niet veel. Niomi vermaakte zich dan wel met het maken van een Halloweenlook! Nu wel met lenzen die ze in deze vlog nog niet had. Ze heeft lekker met ons buurmeisje zitten smeren en doen, heerlijk om te zien. Ze heeft het opgenomen en die video zien jullie woensdag!

Dit waren onze happy moments van afgelopen week.
Aankomende week niks spannends op de kalender staan. Wat ik al eerder aangaf is dat ik wel een afspraak heb gemaakt weer bij Chris, voor jawel weer een tattoo ;). Ik vind het onder mijn laatste tattoo toch nog een beetje saai en kaal en daar had ik dus 3 vlinders voor geplant waarvan Ro er nu eentje op zijn arm heeft staan.

Verder is het weer een medisch weekje, dus het word weer duimen draaien 😉

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week weer!!

23 gedachten over “Happy moments #44

 1. wat een mooi oogschaduw palette! ik gebruik nu nog amper oogschaduw met het thuiswerken eigenlijk

 2. Echt een super mooi pallet is het! Ik gebruik ook bijna nooit oogschaduw, maar als ik dit zie wil ik het gewoon hebben haha.

 3. Wauwww, die vlinder is prachtig mop🥰 brok in m’n keel toen ik las wat Roon vertelde erover.. dan Roon dat voor mekaar krijgt, dat ik een brok in de keel krijg nou dan doet ie echt iets bijzonders… Koesteren die vent mop😘

  Toch maar eens dat palette gaan halen vermoed ik?

 4. Mijn happy moment van afgelopen week was toen mijn favoriete beauty instagrammer mij een berichtje sturen om waar in ze schreef dat ik een verassing make up pakket krijg

 5. Wat balen dat je deze week zo ellendig begonnen bent. Je zou haast gaan denken: houdt het dan nooit eens op? Ik wens je sterkte toe deze week en hopelijk knap je wat op. Want van een opgeblazen gezicht wordt je allerminst blij.
  Hier in de wijk werd dit keer ook weinig aan Halloween gedaan. Normaal is het hele park versierd en is er van alles te doen. Maar helaas…

  1. het houd nooit op 😉 dit is al 15 jaar aan de gang en moet er maar mee leren leven werd mij 3 jaar geleden verteld dus,…..zucht het is zoals het is

 6. sterkte weer deze week en succes. Leuk de Halloween make-up kunstig hoor. Happy moments, ik vind het maar lastig momenteel, elke dag is hetzelfde lijkt wel, maar ik ben elke keer blij dat we het zo goed met elkaar hebben in huis.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.