Happy moments #44

Happy moments #44

Het is weer maandag dus tijd voor happy moments #44. We zitten al weer in November!! De tijd gaat zo snel en voor je het weet is het al weer kerst 😉

Afgelopen week was het rennen en vliegen en ja dat met die zieke kop van mij. Ik lag dus ook vroeg op bed elke keer, en zelfs zaterdagavond zat er geen leven meer in. Meestal ben ik het weekend een stuiterbal maar nee dit weekend was het game, set and a match. Veel foto’s heb ik niet want ik vergeet dus werkelijk overal weer foto,s van te maken.

De week begon met een voortgang gesprek bij Rashel op school. Ze doet nu de entree opleiding en dat is toch wel even anders als de middelbare, maar ze doet het super goed!!

En ze kreeg gelijk haar nieuwe schoolfoto mee!! En het kind zijn is er toch echt af, hello pretty woman <3

Elke woensdag ochtend staat voor mij de zonnebank op de agenda. En ja blabla het is niet goed voor je huid maar als je je goed insmeert met de juiste producten valt het wel mee. En ik doe het niet alleen voor de kleur maar grotendeels om de pijn even te verzachten. Er komt nu een zondag bij. Dat stelde Ro voor want die mag niet meer een zwembad in omdat hij geen QR code heeft en zich ook niet laat vaccineren daarvoor. Dus zei die misschien leuk en gezellig om dan samen naar de zonnebank te gaan. Nou prima pik!

En liep zoals gewoonlijks weer in mijn kloffie rond…

En er werd weer gegeten, maar weer niet overal foto’s van…En de kibbeling….och heb er van genoten maar heb gekropen erna 🙁 ik mag dat niet, ja de vis wel maar niet de krokante omhulsel.

En dan ben ik weer aangekomen bij de lucht foto’s. Er waren er weer genoeg de afgelopen week.

Dat was hem weer. Aankomende week is het zen modus on en maar één afspraak en die is donderdag om 15.00. Dan ga ik samen met Rashel een tattoo zetten. Het is een tekst wat opgesplitst word. Want de ene is voor haar en de andere voor bij bedoeld maar dat zien jullie volgende week of als jullie ons volgen op insta, dan zien jullie hem daar voorbij komen.

De antibiotica word hier natuurlijk nog elke dag naar binnen gegoten en het werkt wel maar als ik een keer iets aanpas laait het weer op die complete onsteking. Dus ik doseer nog op wat voor mij werkt naast de standaard dosering van de arts 😉

Wat waren jullie momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!

11 gedachten over “Happy moments #44

  1. Echt balen joh dat je zo sterk reageert op bepaald voedsel. En ja, je dochter is inderdaad geen tiener meer, fijn dat haar studie goed gaat.

  2. Jeetje wat balen dat je nog steeds zo aan het tobben bent. Maar fijn dat je een ontspanningsmoment onder de zonnebank hebt. Zou een infrarood sauna niet iets voor je zijn?

  3. Wat een dame ja, prachtig! Mijn momentje was toch wel het even lekker in mijn eentje winkelen.

  4. Wat balen dat je niet zo goed ging op de kibbeling, kibbeling is zo lekker en lijkt me echt kut dat je weet hoe het proeft maar het niet mag, je weet in dit geval wat je mist 🙈

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.