Happy moments #45

Happy moments #45

Zoals elke maandag, staat ook op deze maandag een happy moments #45 online. Hij is niet uitgebreid want we deden niet veel. En wat ik deed, sloopte mij gelijk haha. Zo snel moe nog, en dat lijkt alleen maar op te lopen maar goed. Wat ik deed van de week had ook weer een grote waarde ;). Laten we gewoon beginnen.

De tussendoortjes maken van Ras of Nio. Een beker kwark of yogurt met muesli. Dat vinden ze heerlijk om mee te nemen naar school of naar het werk.

Als een goede vriendin/kennis een boek uit gaat brengen…..op tv is geweest in Bureau Burgwallen….joe!! Dan ben je toch rete trots en happy 😀

Ik maakte weer eten natuurlijk en probeerde wat uit. En dat was geslaagd!

Ik doe altijd maar een afspraak op een dag tegenwoordig anders trek ik het niet. Maar ik ging toch naar de kapper en naar de zonnebank en toen was het sloes haha.

En het word weer tijd voor vestjes, en daaronder zitten dan een paar truitjes haha.

En dan de afspraak bij Tattoo Martin. Hij stond op donderdag om 15.00. Ras gaat altijd bij Martin en ik ga altijd bij Chris en we hadden op dezelfde tijd geboekt. Helaas ging Chris die dag ziek naar huis en werd het voor mij een dag later. “She gave me life” nam Ras en ” she gave me a reason to live” kreeg ik. Onze tattoo voor ons samen die ze zelf uitkoos en er een waarde aan hecht. Ook liet ze de geboorte data’s van Ro en mij op haar pols zetten.

Nou kort maar krachtig maar dat was het alweer. Ik heb geen eens een luchtfoto :(. Aankomende week is het spannend want dan moet ik naar de KNO arts en dan gaan we kijken of het verholpen kan worden en belangrijker…hoe!! Dus er staan geen afspraken op de planning voor komende week 😉

Wat waren jullie momentjes ?

Tot volgende week!!

14 gedachten over “Happy moments #45

  1. Ja, het is zeker weer tijd om de vesten uit de kast te halen! Ik heb er inmiddels verscheidene en kan het nog steeds niet laten om nieuwe te kopen haha…

  2. Jeetje, ik kreeg echt een beetje tranen in mijn ogen van die getatoeëerde teksten. Zo mooi! Sterkte bij de KNO arts volgende week. En die muesli beker is zo leuk! 😍

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.