Happy moments #45

Happy moments #45

Happy moments nummertje 45.
Met ups en downs, maar dat was te verwachten.

Waar het te verwachten was, kwam omdat ik zelf om een lab heb gevraagd en mijn arts weet dat ik dat nooit zomaar doe, maar dan weet dat het niet goed zit. En mijn gevoel had weer gelijk helaas. Ondanks ik nu 5 weken aan de antibiotica zit, reizen de onstekingswaardes weer omhoog :(. De rest van de waardes waren ook niet om over naar huis te schrijven…., ik ben dus weken bezig voor niks en ja daar werd ik even heel down van. Wat de vervolg stappen zijn houd ik nog even voor mij en als daar het complete plan voor is dan deel ik dat met jullie 😉

Maar laten we gewoon nu lekler de foto’s beginnen.

Ik begin deze happy moments met een meid die even een selfie maakt in de zon. Het was heerlijk weer de afgelopen dagen en daar hebben we lekker gebruik van gemaakt 😀

Met dit lekkere weer krijg ik gelijk weer de summer time feelings en denk dan gelijk aan een heerlijke hangmatset!

We aten deze week weer een keer mie en ik maakte een kapsalon met krieltjes en zonder kip, dus alleen kaas en sla eroverheen en go!

Ras dreigt al meerder weken om deze sokken voor mij te kopen die ze op haar stage hebben, hahaha, ik zeg dat ik daar niet mee ga lopen maar voor in huis lijken ze mij heerlijk 😀

En nog meer Ras, want mevrouw haar schoolfoto’s waren binnen en zoals elk jaar is dat een happy moment voor moeders!

Onderweg naar school maakte ze ook deze luchtfoto, ik zelf had er geen een deze week. Ik heb wel mooie luchten gezien maar te laat elke keer 🙁

Ik had weer een nieuw lakje gekocht van Catrice, maar ik voelde hem niet dus hij was er zo weer vanaf!

En ik sluit deze happy moments gezellig af met de kaarsjes aan op tafel. Het is weer heel vroeg donker en dan is het tijd voor gezellige kaarsen aan overal in huis.

Dit was happy moment nummertje 45. Aankomende weer is het weer artsen en tandartsen, want vrijdag duwde ik zo met mijn tong mij kies eruit en het onderste gedeelte bleef zitten :(. Deze kies zou 19 november getrokken worden maar het stuk wat er nu nog in zit moet er ASAP uit!! Dus daar ben ik nog wel even zoet mee deze week 😉 Mijn plaatje moet ook weer aangepast worden want dat past nu niet meer dus ik zit alles half gepureerd te eten, oftwel …gatverdamme haha. Maar komt goed.

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!

16 gedachten over “Happy moments #45

  1. Die sokken zitten zo heerlijk ik zou ze zo kopen als ik ze hier tegen kwam. Want ik ben ook nog eens gek op kerst. Wel balen dat het lichamelijk nog steeds niet wil

  2. He wat een vervelende week op het gebied van de gezondheid. Veel sterkte daarmee! Inderdaad lekker, de kaarsjes weer aan, warme sokken aan. Lekker doen hoor die sokken, prima toch voor thuis?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.