Happy moments #46

Happy moments #46

Maandag, de standaard dat voor happy moments hier op LFB. Maar was afgelopen week wel een happy moments week?

Hij is kort, en afgelopen week was het gewoon een kut week klaar. Ik moest naar de KNO arts die mij vertelde dat ik een auto-imuum ziekte heb en haalde wat dingen weg uit mijn neus en er worden weer allemaal internisten ingeschakeld en 27 december word een dagje waar ik nu liever nog niet aan denk ;).

Dan de rellen, in Rotterdam en Den Haag. Wat intens heftig. En iemand met een burn out en HSP, en die al pissed off is op de regering…was het geen pretje kan ik je vertellen.

Maar goed we gaan gewoon beginnen.

Om even onze zinnen te verzetten na afgelopen week, ging ik en Niomi even los op snapchat.

Even mijn hoofd leeg maken…, dan vlucht je ’s avonds gewoon even naar buiten. Ondanks dat het miezerde was het wel even lekker. Ik heb niks met de herfst maar de kleuren..och zo mooi.

En eten…, tja het word steeds moeilijker en eet ook elke dag weer minder of sla een dag over. De rest (vr)eet gewoon lekker door met wat ik ze voorschotel haha.

En de starbucks koffie die weer in de aanbieding was, werd natuurlijk met dozen naar binnen getrokken hier haha, zo lekker.

Ik heb jassen zat en ook dure jassen maar deze moest ik gewoon hebben net als het blazertje haha.

Ik werd nog even door mijn meiden verwend met een bloemetje. Vergeet niet dat die ook een hoop shit hebben moeten mee maken en nog mee maken met moeders. Mensen vinden het altijd vreselijk voor mij, maar hey mijn gezin lijd net zo hard zeg ik dan 😉

En dat was het wel weer. Een luchtfoto heb ik niet, maar kreeg van Ras een mooie foto die ze maakte toen ze van werk naar huis kwam.

Aankomende week ga ik veel slapen haha. Ik moet alleen weer naar de tandarts, en ze komen langs voor de badkamer maar verder…geen planning.

Wat waren jullie happy momentjes ?

Tot volgende week!!

19 gedachten over “Happy moments #46

  1. Ah nee dat klinkt niet als een van je betere weken. 27 december is nog ver, nu nog niet aan denken.

  2. Wat een leuke foto’s van jou en je dochter. Verder inderdaad geen toffe week om op terug te kijken. Gelukkig gaan ook die weken over. Ik duim voor je dat je deze week meer fijne momenten mag meemaken.

  3. wat naar !! voor jou en inderdaad ook voor je gezin. Het lijkt me dat jullie een heel hechte band hebben, jullie slaan je hier vast ook wel weer weer doorheen!

  4. Bah, dat is geen leuk vooruitzicht! Hoop dat je je gedachten nog even ergens anders op kunt focussen.

    Haha ik herken de jassen tik! Heb er ook veel, maar nooit genoeg.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.