Happy moments #46

Happy moments #46

Weejoooohh nummer 46 van happy moments!! Uh dat weejooooh leer ik van mijn dochters hahaha. Straat taaltje anno 2020.

Anyway, we hadden happy moments, maar ook momenten dat ik even stampend door het huis heen ging. In de video die ik zaterdag plaatste word dat wel duidelijk gemaakt.

Maar laten we beginnen. En we hebben weer meer (vr)eet foto’s dan normale haha. Dus daar beginnen ook maar mee.

Ik maakte weer kapsalon, bami met groenten en onze normale wok groenten met pasta. Ik sla de pasta en bami en patat over natuurlijk, dus ik stort mij volledig op de groenten!!

Ras is gek op snoep tomaatjes en ik zag een kilo emmertje staan in de supermarkt dus beppie weer helemaal happy.

Roon was ook weer happy, en nou ik ook eigenlijk wel want er kwamen weer sokken binnen van HemdvoorHem. Hun kleding en ondergoed en sokken zijn in mijn ogen nog de beste en het meest lange meegaande…is dat een nederlandse zin? Vandaag wel. Sokken voor in de zomer, voor in sneakers en onzichtbare zoals ik ze altijd noem.

Tijd voor de nageltjes die er erg triest uit zien op dit moment door een hoop tekorten weer. Maar je moet er altijd zelf een feestje van maken dus dat deed ik met mijn nieuwe lakje van Essence. Hij is donkerblauw maar op de foto lijkt hij zwart, zo jammer.

Mijn dochter was even haar moedertje aan het bashen door een foto van KIKO te maken waar ze langs liep in de stad. Ze weet dat dat mijn favoriete winkel is!

Een tijdje geleden had ik een leuke samenwerking met fotocadeau.nl en kreeg deze mooie vijf luik. Maar deze heeft even een tijdje in het stof gelegen want Roon had er gewoon geen tijd voor, maar hij hangt en ik ben er blij mee!

En we sluiten deze nummertje 46 met een lucht foto van de man des huizes, die hij op zijn werkt maakte. Vanaf de stijger, 14 hoog….

Dat was hem weer. Aankomende week is het tandarts, tandarts en nog eens tandarts met als eind resultaat, een kies minder, die afgelopen week afbrak, en mijn plaatje moet aangepast worden met een nieuwe kies. Hebben wij er zin in……, nee dus haha. En dan nog even de laatste week bikkelen met de laatste week antibiotica. Daar word ik dan wel weer happy van!

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!!

Deze blogpost bevat een samenwerking met Hemdvoorhem en de items hebben wij gekregen

25 gedachten over “Happy moments #46

  1. Altijd leuk om te lezen wat mensen in hun week hebben gedaan. Mooie luchtfoto ook! Mijn momenten van afgelopen week was opnieuw naar scouting toe en een middag/avond met mijn ouders.

  2. Wat een prachtige foto van jou en de meiden!En die luchtfoto, prachtig om te zien! Ik moet daar zelf ook eens mee bezig gaan, maar op de één of andere manier schiet het er altijd bij in.

  3. Wat mooi Rachel, die vijf luik, een prachtige foto maar ook zo hoe het gevormd is, leuk en weer eens wat anders en hier ook groot fan van Hemd voor hem, de sokken en de overhemden zijn bij mijn man favoriet. Hier niet echt happy moments, elke dag is een beetje groundhog day, zo voelt het, maar we maken er wel wat vandoor, ’s avond in het weekend lekker een wijntje o ja en zaterdag keken we met zijn vieren een film, dat vind ik altijd wel ontzettend leuk en gezellig. Vooral als mijn kinderen in een deuk liggen om achtervolgingen met mini’s door Parijs 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.