Happy moments #47

Happy moments #47

Yes het is weer maandag, dus tijd voor happy moments #47 alweer! Nog even en zo zitten we alweer aan het einde van het jaar.

Verder heb ik niet echt iets bijzonders gedaan en vond mijn weekje wel prima zo ;). Dus ook weinig foto’s.

We beginnen gewoon met een heerlijke taart. Rashel maakte hem op school. Ze kon hem alleen niet meenemen want ze moest daarna gelijk door naar haar werk. Maar toen kwam Rick die bij Ras in de klas zit met koken en die was zo onwijs lief om hem even langs huis te brengen :D. En de taart smaakte heerlijk!!

Wij zijn helemaal geen vega mensen want wij zijn gek op vlees. Maar dit soort dingen vind ik tussen zo wel even lekker en Ro neemt het nu ook mee naar zijn werk. Vega smeerworst! De vega boterhamworst doet het ook goed moet ik zeggen. Wij eten geen varkensvlees meer maar wij missen toch wel sommige dingen zoals spek en dan die boterhamworst. Dit is dan een goed alternatief. Ik moet er wel mee uit kijken want ook vega producten zijn een no go voor moi. Ik mag maar een x aantal koolhydraten per dag en dan praat ik over 15 tot 20 gr per dag en in de vega producten zit dan weer even iets teveel en sommige ingredienten ga ik niet zo lekker op.

Oke let’s eat!

Er is op tik tok iets met peppa big, en wij gingen er stuk en om en ja hoor, kom ik peppa tegen in de zeeman hahah.

Ik heb mijn oude Imac weer op de slaapkamer gezet, eigenlijk alleen om alleen even een muziekje op te zetten als ik boven bezig ben, maar lekker tv kijk afgelopen weekend vond ik ook weer even fijn. Wij hebben altijd tv op de slaapkamer gehad, maar we keken er eigenlijk nooit op.

En elke vrijdag zijn wij wel even in de mall te vinden en afgelopen vrijdag dus ook omdat we even broodjes voor Roon gingen halen en kibbeling bij onze standaard visboer Henk Kraan. Maar man man ik raakte in paniek man van de drukte!! Maar goed de broodjes vielen weer in de smaak bij Ro en de kibbeling bij Ras ook.

En dan op deze lucht foto na, zijn we er al weer doorheen! Vind hem echt op de vulling van een dekbed of kussen lijken haha.

Dat was hem dus weer. En aankomende week is het weer chill modus on voor deze moeder. Geen afspraken ingepland, want ik wil slapen haha. De bijwerkingen van de kuur worden wat minder maar die vermoeidheid….

Maar hoe was jullie week?

Tot volgende week!

8 gedachten over “Happy moments #47

  1. Die taart ziet er inderdaad heel erg lekker uit! En hoewel wij echt niet elke dag vlees hoeven, willen we ook niet zonder, maar af en toe een dagje in de week wat anders, is ook prima.

  2. Die taart 😍 en ik vind het zo leuk dat je mall zegt en niet winkelcentrum. Winkelcentrum vind ik ook zo ongezellig klinken. Mooie luchtfoto! En ik moet heel erg lachen om die Peppa Pig knuffels. Misschien moet ik er eentje voor mijn kat halen. Ze is van nature erg gestressed en nogal chagrijnig en kalmeert altijd heel goed bij Peppa Pig op Netflix ☺️

  3. Week was druk moet ik je zeggen en ik word wat sip van alles wat er nu gaande is (maar ja, met mij de hele wereld…). We gaan dus gewoon door. Mooi die luchtfoto en links in beeld, is dat nu een vogel of juist iets totaal anders 😆. Rustig aan en lekker hoor soms even chillen met muziek of juist wel even een serie. Wij hebben de televisie ook al jaren weg gehaald uit de slaapkamer trouwens.

  4. Al dat eten en dan die taart haha krijg er trek van! Wat heb ik dan gemist met Peppa Big? Doe helemaal niks met tiktok maar ben nu wel nieuwsgierig

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.