Happy moments #47

Happy moments #47

Het weekend zit er weer op, dus dan is het weer tijd om terug te kijken op onze happy moments van afgelopen week. Nummer 47! We gaan nu richting het einde jaar. Nog even en dan is het al weer December!

Maar laten we gewoon gaan beginnen 😀

Het enige wat ik mooi aan de herfst vind, zijn de kleuren. De wind en de regen, die hoeven voor mij niet. De bladeren en de luchten leveren altijd mooie plaatjes op, en daar word ik happy van.

Waar ik oprecht super happy van werd is dat ik van de week mijn laatste antibiotica kuur nam, waar ik zes weken aan het moeten lurken. Heeft het geholpen…..uh ja en nee. De klachten zijn er nog, en de waardes ook die nog niet kloppen. Ik heb ook echt even een jank en stamp moment gehad, dat het allemaal voor niks is geweest. Vanmiddag moet ik weer naar de kno arts. Ik ben benieuwd wat voor party box ze nu weer gaan open trekken voor mij.

Elke vrijdag shop ik even in Delft, en elke vrijdag kijk ik bij deze winkel naar binnen. En word er elke keer vrolijk van haha. Met een fanatieke pokemon player in huis is dit geweldig natuurlijk 😀

Mijn Hijs hokij ijshockey vriendin is een crea bea first class en maakte deze leuke kertballen dinges hahah, oke Nanja , hoe noem je deze dingen eigenlijk :D. Het staat leuk op tafel en als het donker word zetten we de lampjes aan die erin zitten.

We aten weer wat we elke week eten en waar ik pas het recept van deelde…

Ik word steeds vrolijker van een lekkere kop latte die ik met cups maak en soya barista van alpro.

De nageltjes kregen ook weer een kleurtje die ik al eerder een keer op had gehad, maar ik geen zin had uitgebreid een kleurtje te zoeken….lekkere zin weer dit Rach hahah

En we sluiten deze Happy moments nummertje 47 weer af met luchtfoto. Een van Ras vanaf de brug en ik was weer lekker onderweg.

Dat waren ze weer van afgelopen week. Aankomende week is het kno arts en donderdag mag ik weer de pijnbank op voor weer een tattoo :D. Wat het word zien jullie later natuurlijk 😉

Wat waren jullie momentjes de afgelopen week?

Tot volgende week!!

34 gedachten over “Happy moments #47

 1. Mijn metekindjes zijn ook zo’n grote pokémon fan :-D. Ik ben ook gek op de kleuren in het herfstseizoen maar het gure weer bah neen dan ben ik meer een lenteliefhebber 😀

 2. Wat betreft de herfst ben ik het helemaal met je eens. Ik vind de kleuren eigenlijk ook het enige mooie aan het seizoen. De lage temperaturen enzo hoeven van mij ook niet. Dat kerststuk vind ik wel mooi om te zien!

 3. Mooie kleur nagellak…en doe mij ook maar het voorjaar of nog beter..de zomer..ben ook niet zo van regen en storm

 4. Ben benieuwd naar de tattoo! Rot om te lezen dat de antibiotica niet heeft geholpen zoals had gemoeten. Veel sterkte!

  Onze eigen happy moments? Afgelopen zondag zijn we gaan wandelen met de jongste twee, even uitwaaien. Was heerlijk weer, prachtige omgeving en kwam echt even tot rust.

 5. Kerst-kunstwerk-stuk ofzo 😉 (de autocorrect maakte er ‘ouzo’ van. Ach nog leuker). Luchtfoto’s zijn altijd fijn en dat levert bij mij ook een geluksmomentje op. In die zin dat ik dan ook denk aan diegenen die er niet meer zijn. Verdrietig maar ook gelukkig door de herinnering die er dan bij komt. Ik zeg het vaag maar wellicht begrijp je wel wat ik bedoel. Fijn van de AB dat het nu klaar is. Al hoop ik dat het met de waardes ook snel in orde komt.

 6. Wat leuk die Pokémon, ik heb er eentje in huis die wild zou worden daar. En nee, zelfs de herfstkleuren vind ik blegh, het is echt mijn minst favoriete seizoen.

 7. Dat druilerige herfstweer hoef ik ook niet, maar zoals vandaag als het zonnetje schijnt, dan kan ik er echt wel van genieten, zeker van die mooie herfstkleuren.

 8. Ik ben dol op de herfst, heerlijk naar buiten en wandelingen maken, maar ja dan moet het idd wel droog zijn haha. Het word hier ook tijd voor een nieuwe tattoo, heb nu 2 van de 3 kinderen op mijn lichaam dat kan natuurlijk niet

 9. Oh ja de herfst vind ik ook alleen maar leuk wanneer de mooie kleuren in de bomen beschenen word door de zon met een blauwe lucht erboven. Het echte vieze weer sla ik dan ook graag over. Wat een crea bea vriendin heb jij joh!! Leuk om zo’n creatie op je tafel te hebben staan.

 10. We hebben gisteren heerlijk gewandeld dat was wel ven mijn happy moment en leuk alweer wat kerst bij jullie in huis met dit kerststuk.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.