Happy moments #48

Happy moments #48

Het is weer maandag!! Dus zoals elke week weer tijd voor happy moments #48. Hij is deze week wel heel mager. Beetje hyper van mijn ziekenhuis bezoek weer. Er worden weer van allerlei onderzoeken gepland en ingrepen en dat staat dan ook fijn gepland voor 22 december en 27 december. Heerlijk zo tussen de feestdagen in en oud en nieuw :(. Ze hebben al wel wat kunnen vast stellen en dat is atrose. Oke dacht ik, waarom ook niet naast alle andere bullshit die ik al heb. Dus…, je snapt… bye bye happy moments even voor mij afgelopen week.

Laten we maar gewoon beginnen met de foto’s die ik heb.

Ik kreeg mijn nieuwe oorbellen binnen van my jewellery. De eerste. Rashel had ze in het zilver en ik moest natuurlijk goud kleurige hebben.

We aten van alles wat weer maar maakte alleen van de verse pastasaus en ajam pangang een foto.

Ik haal Rashel altijd een keer per week op van haar werk, en dat is altijd op vrijdag. Daarna kunnen wij dan nog even Delft in om even te shoppen.

Ze besloot even een nieuwe piercing te laten zetten…bikkel haha. Dit deed ze bij onze vaste tattoo shop, Tattoo Martin. Het is het knopje onder de ringetjes haha.

De lucht foto’s zijn ook niet van mijn hand deze week maar van Niomi en Rashel.

Ik zei toch dat hij magertjes was, want dit was hem alweer. Het was sinterklaas weekend, maar dat vieren wij natuurlijk niet meer.

Aankomende week is het weer bij-kom-week en heb ik niks ingepland op bloed onderzoeken na dan. Ik ga dan ook deze week proberen gewoon lekker te relaxen en op te laden voor de komende weken.

Hoe was jullie week?

Tot volgende week!

10 gedachten over “Happy moments #48

  1. Ik ben zo jaloers op al die oorbellen! Ik heb in elk oor nu 6 gaatjes, 12 in totaal dus. Kan nog meer bij 🙂

  2. Nee dat is niet leuk 22 en 27 december. Wel leuk weer zijn al die toffe oorbellen, bij jullie allebei!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.