Happy moments #48

Happy moments #48

Ik durf hem bijna niet eens online te zetten, happy moments #48. Normaal is het op maandag dat hij online komt, laatste weken ook wel eens op dinsdag en nu weer op een vrijdag. Shame on me. Maar goed ik had er gewoon geen fut voor klaar. En ik ben nu wel op een punt gekomen van lukt het vandaag niet dan komt het morgen wel. Dat was voorheen nogal een dingetje voor me ;). Laten we gewoon beginnen.

Niomi en ik gingen even naar de Mall om mijn trui op te halen die ik van haar gekregen had. Zij heeft dezelfde dus wij zijn twinning šŸ˜€

De meid, Niomi en Rashel gingen later eten en troffen pa en ma slapend op de bank. Dus hun gezellig met zijn tweetje food party houden en even fotootje maken met slapende pa en ma op de achtergrond haha, thnx mokkels!

Ik kreeg van Nio ook een lief klein kerststukje en ik zette de kerstboom op hahah, sarcasme people!

Ik lakte mijn nagels…..

Ik at….

En ik deed mee aan de muppet show, oftwel doe maar gewoon debiel Rach want meer kan je er niet van maken šŸ˜›

En weer een lucht foto om mee af te sluiten. Volgens mij is deze van Roon hihi. Krijg er zoveel binnen op een dag dat ik niet meer weet wie hem gestuurd heeft haha.

Ik zeg, dit was hem weer šŸ˜‰ Hij is wat uitgebreider dit keer en dat komt misschien wel omdat ik mijzelf min of meer gedwongen hebt. Het is december al weer en ik moet en zal een jaar Happy moments weer af maken zoals vorig jaar!

Hoe was jullie week ? En staat de boom al?

Tot volgende week!

EĆ©n gedachte over “ Happy moments #48

  1. Geweldig, die foto van je meiden met jullie slapend op de achtergrond! En ja, jullie kerstboom is echt een blikvanger! Een vriendin appte ook dat ze de boom had opgezet en die had een paar ballen in haar palmachtige plant gehangen. Ik vind het wel humor, hier staat ie inmiddels ook, een kleintje, maar goed, het heeft wel wat, hoewel ik ook altijd weer blij ben als die weer richting zolder gaat…

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.