Happy moments #48

Happy moments #48

Het is weer maandag!! Dus tijd voor happy moments #48. Het was weer een rustige week, of nou ja rustig…, ik had genoeg te doen maar weer niet overal foto’s van gemaakt.
Lekker handig weer he!

Maar we starten de week maar eens een keer met mijn nagels. Die kregen weer een donker kleurtje van de Hema. Ik ben altijd gek op de lakjes van de Hema. En ook deze was ik weer blij mee tot dat mijn gespleten nagel het weer verpeste.

En we gaan door met een jas die Ras had gekocht, maar het toch niet echt haar ding vond, en ik vond hem ook leuk dus werd deze door geschoven naar moeders. Een leuke trenchcoat, maar je moet dan niet de riem vast maken want dan is het net een badjas vind ik haha. Dus dat…

Ik word nerveus als er lampjes gaan branden op mijn dashboard van de auto. En zo gebeurde dat dus vrijdag. Roon regelt die dingen altijd, maar zei ” Rach kan jij niet even een lampje halen?” Pfff dacht ik, serieus gast? Dat zijn mannen dingen!! Maar goed, ik kwam hem wel tegemoet, want dan kon die gelijk naar huis komen vanaf zijn werk, en dat vond ik lekker voor hem. Hij was al om 5 uur zijn bed uit, en dan wil je het liefst lekker naar huis an het werk. Maar lampje zit erin, dus deze stresskip kan weer veilig rond rijden.

En er stond weer een tattoo afspraak!! Tja veel zie je er nog niet van, vrijdag zijn jullie de eersten :D, gemeen he. Nee als het goed is, is er al een stukje woensdag in de vlog te zien.

Wij hebben ondertussen door het hele huis LED stips hangen en zijn nu ook om met de smart led verlichting wat over de wifi gaat. Super lachen als ik bij de buren zit en Ro thuis op de bank, en dat ik dan even met het licht gaat lopen kloten haha.

Mijn nieuwe hoesje kwam binnen met een koort eraan. Ik loop altijd met mijn handen vol, en nu met mijn foon aan een touwtje, voel ik mij weer net een klein kind die de sleutel van het huis om haar nek heeft hangen haha, maar ik heb wel mijn handen vrij 😉

En dan als afsluiter weer een luchtfoto die ik onderweg maakte toen ik midden in Den Haag moest zijn. Wat zo niet mijn ding is. Voor degene die bekend zijn in Den Haag, de Laan van Meerdervoort… wat een hell! Maar goed het zijn wel mooie plekken die je dan tegenkomt voor een foto…die ik niet bewerkt heb zie ik haha .

Dit waren ze weer voor afgelopen week. Ik zie dat ik niet een (vr)eet foto er tussen heb zitten …, maar we hebben wel gegeten hoor!

Aankomende week is het weer bijten voor het plaatje. En Ro en ik gaan weer even lekker naar de kapper. En verder staat er nog niks op de planning en dat wil ik wel even zo houden ;). Even een paar dagen gewoon rust en geen verplichtingen hebben.

Wat waren jullie happy moments de afgelopen week?

Tot volgende week!

22 gedachten over “Happy moments #48

  1. Den Haag heeft wel veel mooie plekjes. Kwam er vroeger vaak. Ik geniet van de boom in mijn tuin met musjes, koolmezen, pimpelmezen, roodborstjes, boomkruiper, winterkoninkje, enz. Heerlijk dat vliegen, rennen, huppen en kwetteren.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.