Happy moments #49

Happy moments #49

Zo de weken gaan zo snel, dat je maar even met je ogen knippert en je zit alweer op happy moments #49. Al 49 weken staat er eentje online op maandag en daar ben ik wel even trots op aangezien het eerlijk gezegd toch wel elke zondag avond een struggle is.

Ik zet mijn wekker altijd even om 20.45 en dan zet ik hem in elkaar en ga dan weer naar bed toe. En ja dan ben ik toch wel blij dat ik het voor elkaar gekregen heb ;). Stop er dan mee hoor ik je denken…, nee dat doe ik niet want ik vind het leuk en het is wat ik doe.

De aankomende weken zijn zwaar voor ons. Ik moet natuurlijk een hoop in het ziekenhuis zijn en de kerst staat voor de deur en dat gaat niet in je koude kleren zitten met de sterfdag van je mams op 24-12. Voorbereiden op dingen kan ik niet echt. We moeten eerst namelijk afwachten hoe het allemaal gaat aflopen met mijn dingen in het ziekenhuis…. Laten we gewoon weer gaan beginnen.

Vroeger keken Ro en ik altijd de Formule 1 met Jos verstappen. En daarna ik helemaal niet meer. We zetten zelfs altijd een wekker ’s nachts om 3 uur als er een race kwam haha. Nu keek ik de race al bezig zijnde in de keuken en heb staan mee doen hier en staan janken als een klein kind haha. Max verstappen flikt het gewoon 😀

Rashel zetten vorige week weer een nieuwe piercing en ze twijfelde toen al, want ze wilde ook heel graag die ene in haar oor…., nou de meid deed het deze week gewoon weer haha.

Hoe gelukkig word je als je favoriete koffie in de aanbieding is!! Dan sla je natuurlijk gelijk in!

Dit is zulk fijn spul voor als je haar een beetje glans nodig heeft!! Even sprayen en it’s shine’s!!

Etennnnn!! Ik maakte weer van alles en ik zou nog het recept van de pasta online zetten maar dat is er niet van gekomen maar ik beloof het deze week te doen 😀

En dan weer een mooie lucht foto van Niomi deze week. Ik had er ook eentje gemaakt, maar nergens te vinden :(. Hij zal vast wel ergens tussen staan dus dan komt die volgende week.

Aankomende week, is het veel slapen, een hele waslijst om weer te laten prikken in het lab en de dingen die daar aan vast hangen.

Hoe was jullie week?

Tot volgende week!

10 gedachten over “Happy moments #49

  1. kom die tosti’s maar brengen ( haha, ik mag geen kaas meer…) volgens mij heeft Rachel 10 oorbellen in hara oortje, heb ik goed geteld?

  2. 49 weken al volgehouden! Goed bezig! Merk je ook dat je er (ondanks alle zorgen en ziekenhuisbezoeken) een positieve boost van krijgt? Dat het daarin helpt?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.