Happy moments #49

Happy moments #49

Nou ik zei in de vorige happy moments als dat ik het elke keer later online kwam maar dit is wel extreem laat haha. Sorry….

Een week met een hoop lichamelijk ellende die ik jullie zal besparen dus lets go!

Ik had een leuk kerst ding gezien bij de action en aan Ro laten zien die gelijk zei, die wil ik dus neem gelijk mee haha. Thuis aangekomen was meneer teleur gesteld omdat er geen lampjes of geluid in zat haha, ik ging stuk maar het blijft een leuk ding 😉

Ik had ook nieuwe borden gescoord en had er maar twee gehaald en later nog een paar bij gehaald want ze zijn heerlijk om van te eten. En ja ik had rijst met groenten gemaakt wat hier gewoon elke week op tafel komt.

Dit was mijn dag besteding verder….

En ik had een nieuwe sjaal gekocht, heb er al tig maar ik wilde een geruite hebben want die matchte goed bij mijn jassen.

En dat sluit ik deze happy moments weer af met een lucht foto.

Tot volgende week!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.