Happy moments #49

Happy moments #49

Zo goedemorgen op deze maandag morgen waar het weer tijd is voor een happy moment #49. Het is nu echt aftellen en volgens mij heb ik het een heel jaar vol gehouden om elke maandag een happy moment online te krijgen :D. En ik ben ook van plan om volgend jaar gewoon lekker door te gaan, als jullie dat natuurlijk ook leuk vinden 😉

Kijk weer mee naar afgelopen week.

We beginnen met een paar foute sokken haha. Sommige hebben een foute kersttrui, en wij hebben sokken. Ik heb altijd happy socks aan van Hemd voor hem omdat ze gewoon heerlijk zitten. Naast dat ze lekker zitten gaan ze ook lang mee omdat de kwaliteit gewoon top is.
Ik moest wel onwijs lachen toen ik echt zag dat het dus totaal verschillende sokken zijn die je dan zo moet aantrekken. Zal ik ze onder een spijkerbroek door de weeks dragen, of roon? Ja natuurlijk haha, want hoe fouter hoe beter bij LFB! Buiten het feit dat ze super leuk voor jezelf zijn, zijn ze natuurlijk ook leuk om kado te doen. Wie word hier nou niet vrolijk van als je dit uit pakt met de kerst. En niet alleen leuke sokken zijn leuk maar er zijn nog genoeg andere leuke dingen die je kunt bestellen daar.

Ik kocht weer een nieuwe highlighter…, ja sorry die tik heb ik nog steeds, en een nieuw lakje van Catrice. Ik zal er nog een aparte blogpost over maken, maar verwacht er niet teveel van 😉

Wij zijn tegenwoordig in de ban van smart led verlichting. Zo hangt er in de keuken en in de gang een led strip, en zijn de lampen in de huiskamer voorzien van ook smart led verlichting die op wifi worden bediend via een app op mijn telefoon. Dat vertelde ik hier al. Nou hebben wij niet die op de foto staat. Wij hebben de multi color en we breiden zo langzaam alles uit door het hele huis. Ik ben van de rustige verlichting en Roon zit rustig met allemaal blauwe lampen tv te kijken de malloot haha.

Roon gaat elke week naar de Sligro en daar krijgt hij altijd wat gratis mee. En nu kwam meneer weer met een mega zak spekkies thuis haha, lekker een plakbek kweken

Ik had mijn nagels gelakt met het lakje wat je hierboven ziet…..juist, ging hem niet worden haha, dus zwart erop en done. Op een nagel een glittertje en ja hoor ik raak weer met een pipet mijn natte nagel aan, top weer Rach.

Lucht foto ontbreek in deze happy moment niet. Ik heb mooie pastel gekleurde luchten gezien afgelopen week maar ja rijden en foto’s maken….nee he haha

Dat was ook gelijk de laatste foto van deze happy moment. En ja we hebben gegeten maar geen foto van gemaakt.

Aankomende week…pfff wil het er eigenlijk niet over hebben maar dinsdag is eindelijk mijn nieuwe plaatje van mijn gebit klaar maar dan word ook gelijk de ontstoken wortels getrokken. Dat is morgen dus, Ene kant ben ik super blij want die ontsteking kan wel eens het probleem zijn van mijn ontstekingswaarde in mijn bloed en andere kant heb ik er zo geen zin in #janktevenheelhard. Ik heb wel weer wat om naar uit te kijken. Ojee denken sommige hahah. Mijn tattoo bucket list word compleet afgevinkt op 29 december!! Dan word de final tattoo gezet en dat wil ik wel even iets speciaals van maken!

Maar goed, niet janken en maar gewoon over mij heen laten komen 😉

Je raad het al…wat waren jullie momentjes ?

Tot volgende week!!

Deze blogpost bevat een samenwerking met HemdvoorHem, de items hebben wij gekregen.

22 gedachten over “Happy moments #49

  1. Na 2 maanden binnen zitten omdat ik door een knie blessure niet kon lopen, afgelopen week voor het eerst 20 minuten gewandeld. Kon wel janken van blijdschap, eindelijk weer naar buiten. Sterkte bij de tandarts morgen, vervelend, maar de volgende dag voelt het veel minder pijnlijk (bij mij), hoop voor jouw ook.

  2. Oh oh… Ik wil je alvast sterkte wensen voor morgen. Hopelijk valt het allemaal mee en wijst deze ontsteking idd naar de hogere waardes in je bloed.
    mijn happy moments: Helemaal blij met mijn haar 🙂 het valt zo mooi en er zit zoveel meer krul in dan ik dacht.

  3. Vandaag is het de sterfdag van mijn moeder, alweer 3 jaar geleden. Ik probeer me de happy moments uit 2017 voor de geest te halen om de verdrietige gedachten te overschaduwen …

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.