Happy moments #5

Happy moments #5

Yes, het is weer maandag dus tijd voor happy moments!

Laten we beginnen met de lucht foto, die ik dit keer wel zelf maakte.

Manlief sloopte mijn zoutmolen, en aangezien ik gewoon niet zonder kan, kocht ik deze even snel bij de hema. Hij was 8 euro, en had er een hard hoofd in maar ben er toch wel heel blij mee want hij doet het goed!

Ik ging vroeg de deur uit en dacht kom er maken eerst nog even een foto.

En we hadden weer een wedstrijd!! En de jongelui was er natuurlijk ook weer bij.

En hij was er natuurlijk ook moahaah. Geen Lars op de tribune…., dan mis je gewoon wat.

En we wonnen van Leuven!!

Tja hahaha, wist nou niet of ik deze wel moest plaatsen haha. Vrijdag zei Niomi op de uithof tijdens de pauze dat ik deze filter eens moest proberen…..uhm ok, why not. We hadden dus even dikke pret op de wc, dat snap je.

Dit waren ze weer voor ons van afgelopen week.

Vertel, wat waren jullie momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!!

reactie's

reactie's

27 gedachten over “Happy moments #5

 1. Hier was het eigenlijk wel rustig deze week, zijn bij een open dag gaan kijken op een middelbare school en de oudste vond deze erg leuk, dus dat was wel even een ‘happy moment’.

 2. Ik zou eigenlijk ook wat vaker weer een luchtfoto moeten maken, ik zie het wel, maar vergeet te vaak om er dan een foto van te maken. Mijn happy moment vorige week? Nou, vooral de gezellige high tea met een vriendin, lekker bijgekletst onder het genot van lekkere hapjes op een mooie locatie.

 3. Wat een gave jas heb je! Heerlijk warm, lijkt me zo. Mijn happy moment van afgelopen week is dat we slaagden in onze zoektocht naar trouwringen. Weer een stap verder in de voorbereidingen!

  1. Dank je wel!! en oh wat gaaf 😀 en inderdaad een stapje verder en leuk en spannend 😀

 4. Prachtige wolken foto. Gewonnen met ijshockey, feestje? Goed excuus toch. Lekker weekje, hier ook zo zijn gangetje.

 5. leuk om weer wat over ijshockey te lezen, was het eigenlijk totaal vergeten dat het in nederland nog bestond

  1. tuurlijk bestaat dat nog!! is gewoon een topsport :D, paar van ons team is nu in korea dus trots

 6. Zo leuk, die wedstrijd! Is een sport dat hier helaas niet zo ingeburgerd is (toch niet waar ik woon) maar eentje die ik wél geweldig vind om naar te kijken!

 7. Leuk! Als je foto’s maakt, ben je je op de één of andere manier veel meer bewust van de mooie momenten op een dag. 🙂

 8. Wat een fijne week! Mijn happy moment was denk ik met vrienden op vrijdagavond wijnen na een drukke werkweek. 🙂

 9. Dat zijn inderdaad weer fijne happy moments. Zelf even wat minder happy. Grieperig op de bank… (mezelf wel laten verwennen en verzorgen door manlief, dat is dan wel weer een happy moment)

  1. ik koop altijd grof zeezout en dan krijg je toch een wat groffere zoutkorrel en daar houden wij van. net als een pepermolen die wij altijd gebruiken. wij gebruiken geen potjes of fijne zout of peper 😉

   1. Aha! Dankjewel voor de toelichting. Rachel Is dat ook lekkerder? Ik koop eigenlijk altijd maar klakkeloos ‘gewoon’ zout.

 10. Wat een fijne week weer, goed dat ze weer hebben gewonnen met ijshockey! Ik ben afgelopen week in Mexico geweest dus enorm veel happy moments 😉

 11. Weer een super leuke week! Ik vind het super knap en goed dat jullie elke week de hoogtepunten eruit halen, maakt je toch positiever

 12. Je hebt er weer een mooie photo diary van gemaakt. Mijn hoogtepunt afgelopen week was de 22e verjaardag van mijn dochter.

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: