Happy moments #5

Happy moments #5

Yes, het is weer maandag dus tijd voor happy moments!

Laten we beginnen met de lucht foto, die ik dit keer wel zelf maakte.

Manlief sloopte mijn zoutmolen, en aangezien ik gewoon niet zonder kan, kocht ik deze even snel bij de hema. Hij was 8 euro, en had er een hard hoofd in maar ben er toch wel heel blij mee want hij doet het goed!

Ik ging vroeg de deur uit en dacht kom er maken eerst nog even een foto.

En we hadden weer een wedstrijd!! En de jongelui was er natuurlijk ook weer bij.

En hij was er natuurlijk ook moahaah. Geen Lars op de tribune…., dan mis je gewoon wat.

En we wonnen van Leuven!!

Tja hahaha, wist nou niet of ik deze wel moest plaatsen haha. Vrijdag zei Niomi op de uithof tijdens de pauze dat ik deze filter eens moest proberen…..uhm ok, why not. We hadden dus even dikke pret op de wc, dat snap je.

Dit waren ze weer voor ons van afgelopen week.

Vertel, wat waren jullie momentjes afgelopen week?

Tot volgende week!!

27 gedachten over “Happy moments #5

  1. Je hebt er weer een mooie photo diary van gemaakt. Mijn hoogtepunt afgelopen week was de 22e verjaardag van mijn dochter.

    1. ik koop altijd grof zeezout en dan krijg je toch een wat groffere zoutkorrel en daar houden wij van. net als een pepermolen die wij altijd gebruiken. wij gebruiken geen potjes of fijne zout of peper 😉

  2. Dat zijn inderdaad weer fijne happy moments. Zelf even wat minder happy. Grieperig op de bank… (mezelf wel laten verwennen en verzorgen door manlief, dat is dan wel weer een happy moment)

  3. Zo leuk, die wedstrijd! Is een sport dat hier helaas niet zo ingeburgerd is (toch niet waar ik woon) maar eentje die ik wél geweldig vind om naar te kijken!

  4. Wat een gave jas heb je! Heerlijk warm, lijkt me zo. Mijn happy moment van afgelopen week is dat we slaagden in onze zoektocht naar trouwringen. Weer een stap verder in de voorbereidingen!

  5. Ik zou eigenlijk ook wat vaker weer een luchtfoto moeten maken, ik zie het wel, maar vergeet te vaak om er dan een foto van te maken. Mijn happy moment vorige week? Nou, vooral de gezellige high tea met een vriendin, lekker bijgekletst onder het genot van lekkere hapjes op een mooie locatie.

  6. Hier was het eigenlijk wel rustig deze week, zijn bij een open dag gaan kijken op een middelbare school en de oudste vond deze erg leuk, dus dat was wel even een ‘happy moment’.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.