Happy moments #5

Happy moments #5

Daar is weer onze wekelijkse happy moments!

Het waren er niet veel deze week maar eentje sprong er toch wel heel erg uit!!

Afgelopen zaterdag was het de pot van hijs voor de Ron Berteling Schaal. En boy oh boy wat een spannende wedstrijd op het laats aangezien wij in de overtime de overwinning pakte!

In de vlog van aanstaande woensdag kunnen jullie de beelden van de wedstrijd zien.

Cairox Hijs Hokij heeft de 13e Ron Berteling Schaal gewonnen! In een spannende wedstrijd was het de Amerikaan Doug Rose die de score opende met een doelpunt waar je u tegen zegt! Nijmegen kwam terug met 1-2 en in de 49e minuut was het Joey Oosterveld die de gelijkmaker binnenschoot! Vlak voor het einde van de 3e periode kwam Nijmegen opnieuw op voorsprong. 35 seconden voor tijd was het Jasper Kick die de 3-3 langst Mollen schoot!

In de overtime was het uiteindelijk Cairox Hijs Hokij dat aan het langste eind trok! Het was Doug Rose die de winnende maakte! Een echte teamprestatie!d

Door het dolle heen, dat snap je! En deze moeder ging een keer goed mee doen met de snollebollekes hahaha….van links….naar rechts….

Ik was dit keer alleen met Niomi er naar toe gegaan, Rashel was er al maar die had de taak om in de busness te helpen. Super gaaf voor haar!! Samen met nog een meisje was ze de hele avond druk bezig op de ijsbaan. Later toen ze klaar was heeft ze lekker foto’s gemaakt me de spelers.

Zus Lin en Joanne waren er natuurlijk ook!

Het was super gezellig weer!! En het seizoen is geopend en die zijn wij goed ingegaan!!

Dit waren mijn happy moments.

En wat waren jullie happy moments van de afgelopen week?

17 gedachten over “Happy moments #5

  1. Heerlijk, zo’n sportief uitje! Dat is altijd leuk om samen te doen, snap goed dat dat een hoogtepuntje is. Ik ben een weekendje met een vriendin naar Oslo geweest, dat was heel gaaf!

  2. Wat een leuke foto’s van het team! Mooie happy moment! Die van mij is denk ik nu, ik lig nog op bed te knuffelen met m’n kat. Ze is zo lief!

  3. Wat een heerlijk moment dat je kon delen met familie. Ik ben zelf geen sportliefhebber, heb dit weekend een high tea gehad met een vriendin. Heel wat anders, maar wel een happy moment! 🙂

  4. Haha daar heb ik zelf helemaal niets mee maar leuk dat jullie er zo van genoten hebben. Mijn happy moment afgelopen week was toen ik even een minder moment had en in de badkamer stond en opeens mijn jongste en mijn oudste zo enorm had hoorde lachen. Ze hadden enorm de slappe lach. Ik moest er zelf ook om lachen, het was echt aanstekelijk en ik geniet er sowieso altijd erg van als mijn kids samen lol hebben.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.