Happy moments #50!!

Happy moments #50!!

Jeee!! We hebben happy moments #50!! aan kunnen tikken :D. Een week voor kerst… Waarin wij weer in dezelfde bullshit zitten als vorig jaar om het even grof uit te drukken. Zacht grof want ondanks ik het al zag aankomen….was ik toch wel link op onze clowns.

Corona discussies gaat ik niet aan. Een hoop volgers weten dat ik, wij, onder het kopje “wappies” horen. Geen probleem, en wij laten ook iedereen in zijn waarde. Wel op geen prikkie gehad, voor ons ben gewoon hetzelfde 😉

Flopdown 3.0, daar was afgelopen week nog niet veel van merken natuurlijk. Maar veel actie was er ook niet. Ik ben ’s avonds graag buiten en dan is het lekker een frisse neus halen. Of in de buurt, of zoals afgelopen vrijdag, dan rij ik ’s avonds nog even naar scheveningen.

Ik begin met een dolce gusto. Ik poste deze ook op mijn insta. Dit lekkere bakje…., word mij ook ontnomen en heb er dus niet van kunnen genieten, helaas. Het leverde wel een gezellig plaatje op zo met onze mini boom erachter.

De kerst komt eraan. Same shit als vorig jaar…, precies zoals wij het altijd vieren dus. Kerst is voor mij allang niet meer omdat mijn mams op 24 december is overleden, dan krijgt kerst toch wel een vieze smaak kan ik je vertellen. Maar we gaan zoals ieder jaar lekker gezellig met elkaar zijn en lekker eten en onze traditie, de tiramisu ala Rach maken :D. Daar moet natuurlijk wel het nodige aan lange vingers voor ingeslagen worden haha.

Ro is aan het werk in Utrecht, en die kijkt vanaf de bouw van boven af op de lampjes van de boom.

Ras en ik gingen vrijdag avond spontaan naar Scheveningen. Gewoon even ons hoofd leeg maken. En toen wij langs de haven reden zag we toch al die leuk verlichte bootjes!

Wij zijn dan wel zzp-ers maar Ro kreeg van zijn opdrachtgever zoals elk jaar een heerlijk kerstpakket weer! Super attent!

Ze hebben hier weer de tosti’s met ham ontdekt haha. Wij eten al zolang geen ham meer en ineens hadden ze er trek in dus maakte we dat gewoon. En ik zat lekker aan een paar duitse biefstukjes met paprika 🙂

De lucht foto’s worden deze week omgeruild voor ons winkelcentrum. Het is weer gezellig versierd met de verlichting.

En dit was de happy moments #50!! Kort weer, maar ik vink hem af ;). Aankomende week stonden er wat afspraken maar die gaan niet door. Alleen de ziekenhuis afspraken wel. Dus ik heb een rustig weekje!

Hoe was jullie afgelopen week?

Namens La Familia B, waar Daisy ook bij hoort natuurlijk, willen wij jullie ondanks alle shit een paar fijne dagen wensen 😉

8 gedachten over “Happy moments #50!!

  1. Zo wat een goed gevuld kerstpakket hebben jullie ontvangen! Hier was het niet zo veel soeps hoor haha. Dat 2022 maar een beter (gezonder) en fijner jaar mag gaan worden. Ondanks dat het niet echt gevierd word wens ik jullie toch fijne dagen toe.

  2. Heerlijk he, die lampjes overal!! Is dat niet die kerstboom die je vanaf de snelweg ziet? Vlakbij nieuwegein ergens? Toen ik nog altijd nachtdienst had, zag ik net zo een verlichte boom, vond ik altijd zo leuk haha! Fijne kerstdagen <3

  3. Een bizar drukke week omdat dit de drukste tijd van het jaar is op mijn werk. En ja, ondanks dat ik wel gevaccineerd ben, voelde het voor mij ook als een mokerslag en daalt het vertrouwen in onze overheid naar het minpunt.

  4. Idem hier. Altijd respect hebben voor anderen (en ik hoop dat anderen dan ook respect voor mij hebben). Is dat de ‘boom’ in Lopik?!? Vroeger toen ik nog in Nieuwegein woonde was dat echt een icoon in de buurt. I feel you voor wat betreft 24 december. Veel sterkte Rachel. De kerstdagen vind ik al ruk omdat gemis dan nog even extra naar boven komt. Al zit rouw ook zeker in de randen van de ‘gewone’ dag. Dit jaar maak ik weer mama’s huzarensalade. We hebben een (gevulde) kalkoen besteld en dan eten we dat als maaltijd op Tweede Kerstdag. Zij maakte dat altijd met Kerst.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.