Happy moments #50

Happy moments #50

Zo mensen, we tikken de happy moments #50 aan! Weer een week erbij en zo naderen we het einde van dit fantastische klote jaar. Als ik het zo even mag formuleren.

Afgelopen week, was het weer een fijne pijnlijke week, doordat mijn kies getrokken werd, of nou ja de restanten ervan omdat die was afgebroken. Maar goed, hoe dat verder ging heb ik verteld in de vlog dus daar ga ik hier niet verder meer op door.
Laten we gewoon beginnen!

Hoe schattig is deze smoothie met een muts op! Rashel drinkt deze graag en ze stonden nu met een mutsje in de schappen. Te leuk.

We gooien en deze keer maar weer eens een outfit foto in. Het word kouder dus dat houd dat deze spijker weer allemaal laagjes gaat dragen en dat is wel even wennen. Het ergste vind ik die dikke jas in de auto…pff man man wat een gedoe. Maar het is ook beter als je hem uit doet in de auto las in, maar dat is voor mij geen optie want ik sterf het af dan ondanks dat de kachel hoog staat. En zoals gewoonlijks is het outfitje weer lekker simpel

En we aten natuurlijk weer deze week en ja ik heb er dit keer wel een foto van gemaakt. Het is hier snelle maaltijden periode geloof ik, en we vinden het wel prima. De standaard AVG zijn wij al een tijdje zat , dus we worden steeds creatiever met dingen verzinnen en combineren.

En ja hoor, de tubes handcreme worden weer uit de kast getrokken, want de kou …..tja daar houden mijn handjes niet van. En de kloven worden met de dag erger. Purol en creme van de huisarts lutkt het wel.

Wat een hele tijd geleden is, deden wij weer even een keer opnieuw. Kibbeling als lunch. Voor ons zit er een beetje een trauma aan kibbeling en dat staat in verbinding met mijn gebroken heup toen. We hadden toen ook kibbeling gehaald en bij thuis komst viel ik met vis en al op de grond …dus dat. Maar goed, we hebben lekker samen lunch gehad en voor mij de laatste keer weer, want heb gekropen en kreeg de ene crash na de andere helaas. Maar goed op dat moment was het genieten.

En crashes houden ook veel plat liggen in. En ik had dan ook die kies er nog bij dus bonus. Maar we zijn er weer uit gekomen 😉

Ik lakte mijn nagels weer en Niomi liet nagels zetten bij een vriendin van mij. Voor mij te lang maar kind is er blij mee hahah.

Ik dacht dat ik geen lucht foto zou hebben maar wel dus. Maar ik was ’s avonds Ras en Xander weg aan het brengen en stopte even bij het winkelcentrum omdat ik dat al weken wil. Een foto ’s avonds maken en dan de verlichting goed zien. En kreeg er kippevel van. Zaterdag avond, uitgestorven…..yo yo corona.

En daar sluit ik ook deze happy moments mee af.

Aankomende week staat er niet veel op de planning. Alleen worden morgen mijn hechtingen eruit gehaald door de tandarts. Verder is het een relaxte week en dat vind ik helemaal niet erg.

Wat waren jullie happy moments ?

Tot volgende week!

30 gedachten over “Happy moments #50

  1. Mijn happy moment was een etentje met mijn girlfriends. Lachen dansen en heerlijk eten! Vreselijk he om dat straten zo leeg te zien?

  2. Ja bizar hoe leeg bepaalde straten nu zijn. Bij mij voor de deur is het ondanks de maatregelen nog steeds erg druk overigens.

  3. Mijn happy moment was een heerlijke vakantie in eigen land. En deze boffert gaat vanaf vrijdag weer naar het huisje. Het wordt wel andere vakantie als andere jaren, maar we gaan gewoon genieten

  4. Ik krijg altijd direct weer trek in eten als ik je lekkere maaltijden voorbij zie komen! En ja, ik heb ook altijd mijn winterjas aan in de auto, ben een ongelofelijke koukleum, dus uitdoen is voor mij echt geen optie.

  5. Sterkte bij de tandarts! Mijn happy moment was toen ik er achter kwam dat mijn favoriete beauty merk weer nieuwe producten heeft uitgebracht

  6. Ooh lekker, kibbeling als lunch heb ik ook al heel lang niet meer op. Heb er direct trek in.
    bijzonder he, dat je zo’n nare gebeurtenis dan koppelt aan dat ene moment en dus ook het eten een wrang smaakje heeft. (Zoiets heb ik heel lang gehad met pizza’s… 😕)

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.