Happy moments #51

Happy moments #51

Het is maandag, een nieuwe week na kerst en ook gelijk de laatste week van 2021. Happy moments #51 sluit aan het einde van deze blogpost het jaar af.

Als deze blogpost online komt zit ik in het ziekenhuis voor een niet zo leuke job die uitgevoerd moet worden en zeker niet zonder risico’s. Maar we gaan gewoon beginnen!

Het was kerst, en ik zet al jaren de boom niet meer op, maar had gewoon een kleintje gehaald ergens om toch nog een beetje in de sfeer te zijn. Kadootjes deden wij ook niet. De meiden krijgen elk jaar een bedrag en dan zoeken ze het maar mee uit haha. Hun hadden wel een kadootje voor ons maar dat zie je verder in deze post.

Op eerste kerstdag ging ik zoals elk jaar met het hele gezin naar mijn moeder. Ze overleed 24 december 1998. En normaliter gaan we ook de 24e maar Roon moest gewoon werken en ik wilde hem er natuurlijk wel bij hebben en hijzelf ook dus dan maar een dagje later. Dit huisje staat aan het begin op de begraafplaats en zodra ik door de hekken heen ben dan is het complete rust in mijn koppie 😉

Ik heb een happy socks tik en met kerst horen daar passende sokken bij haha. En ik kreeg 2 paar sokken van de mac van Ras die alleen personeel van de mac heeft.

Mijn kadootjes voor de kerst waren een tattoo die ik van Niomi kreeg en al voor de lockdown gezet is maar ik niet geplaatst heb omdat het mijn kerstkadootje was en dus bewaarde ik hem voor deze blogpost. “Day by day” want ik leef dag bij dag en dat was wel een mooie final tattoo om 2021 mee af te sluiten ;). Van Ras kreeg ik een Guess portomonee die mooi combineert met mijn Guess tas!

En wij gingen weer standaard gourmetten eerste kerstdag en maakte ik weer tiramisu waar echt niks van overbleef hahha. We hadden wel wat vlees over en dat hebben we de volgende dag lekker opgebakken!

En ik sluit deze laatste happy moments#51 van dit jaar af met een paar lucht foto’s.

De laatste happy moments 2021 is dus een feit. Maar ik ga in 2022 gewoon door! Het is elke week een positieve insteek voor mijzelf al gaat het niet altijd soepel omdat ik of te moe ben of teveel pijn heb.

Einde van de week komt er nog een afsluiter online dus helemaal dus helemaal doei zeg ik nog niet haha.
Ik wil jullie wel bedanken voor het lezen en reageren op happy moments!

Hoe was jullie week en kerst ?

Tot volgend jaar!!

8 gedachten over “Happy moments #51

  1. Wat een lief klein boompje zeg. Ik wens jou en je je meiden alle goeds, veel liefde en heel veel gezondheid toe voor 2022. En ik hoop dat het in het ziekenhuis allemaal goed is gegaan xxx

  2. Hopelijk valt alles mee in het ziekenhuis en is het niet ernstig, beterschap in ieder geval. Die sokken zijn altijd zo leuk en gezellig.

  3. Hopelijk viel het mee in het ziekenhuis! Ik vond kerst eigenlijk net zo als andere weekenden.. we hebben gegourmet en dat was het wel. Maar ik heb me wel vermaakt 🙂

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.