Happy moments #51

Happy moments #51

Mensen het is bijna kerst, en dus weer dichter bij het einde van het jaar. Happy moments #51 kan ook afgevinkt worden..

Begonnen aan de kerstvakantie in lockdown is weer een raar iets vind je niet. Over 5 dagen is het kerst. Nou sorry maar geen Ho Ho Ho hier. Ik gil al jaren dat ik die mega boom van ons niet meer zou opzetten. Maar we deden het toch omdat de meiden het leuk vonden. Maar dit jaar staat die echt niet. We hebben er allemaal geen zin in ;). Dus we doen het met hier en daar wat versieringen. En achteraf “happy” dat is geen boom heb opgezet want het water loopt langs ons plafond omdat wij een lekkage hebben in de badkamer waar ze vandaag naar komen kijken. Ik ben dus bang dat ik tijdens de kerst met een opengebroken badkamervloer zit :(.
Maar goed we gaan beginnen.

Ik zei dat we geen kerstboom hebben, maar dat is niet helemaal waar. We hebben een cute usb boompje en bij Rashel staat er ook, dus helemaal anti kerst zijn we niet.

Ik zit net naar de foto’s te kijken, maar het is hoofdzakelijk (vr)eet foto’s. Roon kreeg een stuk zalm van Simonis. Nou daar weten wel raad mee! Ik at voorheen elke dag een lading vis waaronder ook gerookte zalm. Totdat ik het niet meer verdroeg. Heerlijk op een home made keto wrap of gewoon zo met een beetje sojasaus en wasabi 😀

Nou zoals ik al hierboven beschreef…, lekker een wrap met zalm. En dat heb ik geweten ook 🙁 2 dagen in een pijn crash gezeten. Maar het heeft wel weer even heerlijk gesmaakt!

Roon is zzper en kreeg een heel mooi pakket van zijn opdrachtgever. Een goed gevuld pakket met dingen die wij wel kunnen gebruiken, en de dingen die we niet gebruiken die hebben wij weg gegeven. Het is echt zo’n foto van…ja flikker het op tafel en leg het vast haha.

En als afsluiter, een luchtfoto die ik maakte toen ik Ras weg had gebracht naar haar werk. En als je naar de foto kijkt valt het je dan niet op dat het alsnog gewoon “druk” is op straat… lockdown….

Ik laat het hier even bij voor deze week. We zijn hier allemaal lekker vrij. Genieten met zijn viertjes en meer hebben wij ook niet nodig. Ik doe heerlijk boodschappen met mijn man haha en zorg voor shockerende supermarkt medewerkers haha. Ze zien Ro en mij zo goed als nooit samen dus dit was even lachen.

Aankomende week mag van mij heel snel voorbij zijn weer. De 24e komt er weer aan…de dag dat mijn moeder overleed.
We gaan altijd met het gezin op een plek wandelen en hoop dat het goed weer is zodat wij dat weer kunnen gaan doen 😉

Wat waren jullie mometjes van afgelopen week ?

Ik wens jullie hele fijne dagen, geniet ervan zover het kan en ik zie jullie volgende week weer!

15 gedachten over “Happy moments #51

  1. Oh balen van de lekkage. Hoe is het afgelopen? Ik duim voor jullie dat het mee is gevallen.
    Mijn happy moments was dat het droog gebleven is terwijl ze flink wat regen hadden opgegeven op het moment dat ik 2 uur buiten moest zijn haha.

    1. Het is ondertussen gemaakt alleen nu moeten we het hele plafond laten doen natuurlijk en daar heb ik zooo geen zin in hahah, maar goed het knapt er wel weer van op

  2. Die lekkage kun je nu natuurlijk niet gebruiken. Hopelijk is dat inmiddels opgelost voor jullie. Hele fijne dagen, ondanks alles!

  3. Die zalm! <3 Die ziet er echt goed uit, Met sla, dille en roomkaas of niet? Dat ga ik snel ook een keer weer maken. De foto van de lucht is ook echt prachtig!

  4. Wij hebben ook al jaren een kerstpakket met boodschappen van het werk, altijd handig en ach, wat we niet gebruiken, gaat vaak richting mijn ouders. Verder weinig beleefd vorige week, vooral veel gewerkt en dat was het ook direct wel.

  5. Ik heb geen kerstversiering staan dit jaar, ga met de kerst naar mijn ouders en that’s all. Ik hoop ook op nog wat zon. Sinds mijn knie weer wat beter is ga ik het liefst iedere dag eruit voor een kleine wandeling. De grote moeten nog even wachten 😁

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.