Happy moments #52

Happy moments #52

Mensen dit is de laatste happy moments van dit jaar!!
Happy moments #52 is een feit en daar sluit ik het jaar mee af voor dit onderwerp.
Ik ben er trots op en ik ga het nieuwe jaar er gewoon meer door. Het is gewoon een standaard onderdeel geworden van de site, net als de thee momentje van Daisy.

Afgelopen week was het kerst, maar het gevoel was er niet, althans niet bij mij. 24 december is een klote dag voor mij omdat dat de sterfdag van mijn mama is. Ik heb het een plekje gegeven maar het gemis gaat nooit over. Maar goed laten we beginnen aan de laatste happy moment van dit jaar. Ik had niet veel foto’s, vraag mij niet waarom. We hebben gewoon niet veel gedaan haha, gewoon chill modus on.

Het is heel vroeg donker en dus tijd voor een lading kaarsjes aan. Ik vind dat heerlijk en gezellig! Hoe meer hoe beter. Het hele huis staat ondertussen weer vol en ik geniet daarvan.

Ik maakte weer pasta met groente en dat is ook voor het laatst want we vinden het niet meer zo lekker eerlijk gezegd, of te wel…. we zijn er op door gevreten. Tijd voor wat nieuws.

Nagels lakken, is een wekelijks dingetje en ik had kerst nagels maar het was niet naar mijn zin, dus hop eraf en dit er maar op gesmeerd.

En zitten aan mijn make up tafel…dat vind ik heerlijk en kom ik lekker tot rust ;). Nagels lakken, rommelen in mijn laadjes, dan ben ik happy!

En dan op naar de kerst. Eerste kerstdag gingen wij naar scheveningen zoals elk jaar en dan lopen naar het einde van de pier. Dat doen we dan voor mijn mams. En dan maken we altijd foto’s op de pier. We hadden ook een foto van ons drietjes maar was het er niet mee eens dus word ook niet gedeeld haha.

En daarna snel naar huis want het ging ook regenen en thuis gingen we alles klaar maken voor ons kerstdiner…. weer standaard gourmet. En daar hoort natuurlijk tiramisu ala Rachie bij. Rashel had hem gemaakt en hij smaakte weer heerlijk. Het ziet er op de foto niet zo smakelijk uit, sorry.

Tweede kerstdag was Ras bij haar schoonouders en stuurde mij deze foto van haar en Xan.

Eerder maakte ik met Ras deze foto. We waren een beetje aan het rommelen me het licht en toen pats…fotoooooo

En ik ga deze laatste happy moment afsluiten met een lucht foto die ik maakte op scheveningen.

Dat was hem dan…, de laatste voor dit jaar! Op naar volgend jaar. Waarin we hopelijk weer een beetje lucht gaan krijgen. Dat de winkels en horeca weer open kunnen en dat we weer wat meer van onze vrienden en familie kunnen zien.

Hoe was jullie kerst en jullie happy moments ?

Ik wil jullie bedanken voor het lezen elke week en ik zie jullie graag terug volgend jaar!!

Liefs LFB.

22 gedachten over “Happy moments #52

 1. Altijd extra vervelend als zoiets op zo’n datum gebeurt. Wel mooi dat jullie dat doen in Scheveningen op de pier. En hele mooie luchtfoto’s daar! 😉

 2. Wat een mooie foto van Scheveningen. Kerst was speciaal omwille van de coronamaatregelen. Wij hebben rondgereden naar familie en bij ieder van hen aangebeld en een klein muziekconcertje gegeven.

 3. Mooie foto’s heb je gemaakt. Ondanks dat kerstavond een bitter randje heeft voor jou, hoop ik toch dat je ervan genoten hebt met je bubbel. Ongetwijfeld was je mama in het midden hiervan.

 4. Ik ben blij dat je het een plaats hebt kunnen geven. Mijn grootvader is op 1 januari gestorven (heel wat jaren geleden). Voor iedereen is 2020 anders geweest. Ik heb een grote droom kunnen waarmaken… Verhuizen naar Spanje. Een rollercoaster want niet kunnen afscheid nemen van veel familie en vrienden. Maar we hopen dit ook in te halen in 2021.

 5. fijn om te lezen dat je weer naar de pier bent gegaan en dat het gelukt is 😀 het jaar is snel gegaan vind ik er is een hoop gebeurd ik ben benieuwd hoe het volgend jaar zal verlopen allemaal

 6. Leuk dat je het hele jaar hebt volgehouden en dat je er ook mee doorgaat! Ik vind het in ieder geval altijd erg leuk om te lezen. En ja, wandelen over het strand bij Scheveningen… heerlijk even uitwaaien, dat mis ik hier wel in het hoge noorden!

 7. Wat mooi dat jullie ieder jaar ter herinnering aan je mams de pier aflopen en foto’s maken. Deze traditie niet verbreken hoor. Leuk om alle foto’s van de jaren in een collage te verwerken.

  1. dat heb ik inderdaad al eens gedaan, een hele collage gemaakt en zie je ook echt de ups en downs, de ene keer in een rolstoel daar heen, dan met 22 kg en dan weer een beetje fitter

 8. Wat een leuk en gezellig overzicht. Ik vind kaarsjes ook altijd zo gezellig in deze tijd en die foto van Scheveningen ziet er heerlijk uit! Lekker uitwaaien.

 9. Hier was de kerst een verassing omdat mijn broer onverwachts kwam. Hij woont in het buitenland en door corona lang niet gezien. Klinkt misschien als verkeerde moment, maar mijn vaders gezondheid, hij is echt oud en aan het kwakkelen. Misschien wel de laatste kerst gezamenlijk, daarom wel heel fijn.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.