Happy moments #5

Happy moments #5

Het is weer maandag! Een hele stormachtige maandag zeg! Jeetje wat een wind! Maar lekker tijd voor happy moments #5 dus!

Het is zag ik niet zoveel, wel weer een hoop lucht foto’s want ik ben in de avond vaak buiten. Heerlijk een frisse neus halen!

Ze mogen weer met supporters spelen, ons HIJS team. Wel met een beperkt aantal en natuurlijk met die idiote QR. Nou voor mij is dit al een hele tijd niet meer mijn wekelijkse uitje door alle maatregelen. Maar Ras is de enige met nog een QR hier en die kon dus weer een avondje genieten van een pot ijshockey samen met mijn derde dochter Demi. Jammer dat ze verloren hebben maar die smoelen alleen al zo te zien….laf it!

Ik denk laat ik er weer eens een selfie in gooien. Wij hebben een nieuwe spiegel beneden en daar ben ik heel blij mee :D, en de meiden ook en zelfs Ro haha. Als we aan het eten zijn, kijkt hij via de spiegel tv….ja oke laat maar want dat is niet mijn ding haha.

En we aten weer lekker natuurlijk. Een vrouwtje die ik al heel lang volg had een heerlijk recept geplaatst van indische balletjes…., nou heb het bijna de hele week gegeten zo lekker! Lekker met broccoli en spercieboontjes. En ik maakte weer een keer kipsate en de 3.5 kg die ik had gemaakt was ook zo op!

En het was weer een uitgebreide screening op het lab voor mij. Gelukkig was Ras vrij en die ging mee ;). Bloedprikken is standaard wekelijks maar een screening niet. Het gaat gewoon kut klaar en dat schreef ik al eerder ook. Maar nogmaals, ik kan mijn kop laten hangen maar daar word het ook niet beter van dus ik maak er maar wat van 😉

En dan de mooie luchten uit Ypenburg! Ik vond het oprecht heerlijk om in de avond buiten te lopen want het was niet echt koud. Er stond wel een wind maar dat maakt mij niet zoveel uit, als het maar droog is! En op dat tijdstip dat ik liep was het natuurlijk happy our in de luchten 😀

Dit was onze happy moments #5 weer. Ik heb deze week redelijk wat aan afspraken staan waaronder ook een open dag voor een school van Ras. Druk voor deze moeders dus! En wachten op de uitslag die ik vandaag al gelijk krijg als het goed is.

Hoe was jullie week?

Tot volgende week!

9 gedachten over “Happy moments #5

  1. Wat rot van de screening en hoe je jezelf voelt. Overigens vind ik die Indische balletjes heel interessant klinken. Ik heb onlangs een hele week Indisch gekookt. Gewoon omdat ik er zoveel zin in had.

  2. Het is dat ik net gegeten heb, maar het water loopt me in de mond bij die heerlijke gerechten joh! En ja, die QR code… ik heb hem weliswaar wel, maar vind het wel een belachelijke regeling en hoop echt dat het snel wordt afgeschaft.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.